9. huhtikuuta 2015

MINÄ JA UUSI PAPU

Moikka! Ihan perjantaifiilis, sillä viikonloppu alkoi meillä jo tänään torstaina. Viikonlopun ohjelmassa tietysti Lapsimessut, rentoutumista, ehkä metsäreissuja niin ja Papu-vaatteiden kotikutsut (kaikesta lisää vielä viikonlopun taittuessa)
Päätin paljastaa yhden Papun uutuuksista jotka siis tulevat myyntiin perjantaina. Nimittäin rennossa asussani tänään Papun Lätäkkö-toppi, Vilan farkut ja jalassa Conssit. Papu on tänä keväänä tehnyt yhden jos toisenkin aikuisten vaatteen, iskeekö teihin tuttujen leggareiden (näiden) ohelle myös toppi, mekko tai tunika?  (uutuuksia täällä perjantaina kello 11 ) 
Mun vaatemaku on hyvin vaihteleva. Ehkä eniten perkkaan mun vaatekaappia näin keväällä. Tuntuu, että silloin on eniten inspiraatiota hankkia kaikkea uutta. Välillä mielen valtaa myös fiilis mullaeioomitäänpäällepantavaa!!? Silloin on parasta vetää päälle lempparifarkut ja pehmoinen toppi!

Toppi on luomupuuvillaa ja seassa elastaania, istuu kivasti. Pukiessani topin päälle,  tunsin pehmeyden. Mietin et olempa kyllä jossain onnistunut äitinä, jos lapsista vaatteissaan tuntuu joka kerta tällaiselta. Tämänkin kauden Papun tuotteilla on Öko-tex sertifikaatti. (käytän topista kokoa s)

'
Papun uutuuksista lisää Tytön asun muodossa piakkoin! Olisiko teillä jokin postaustoive lastenvaatteista tai kenties minun omista vaatteistani? Kommentti loodaan lupaan vastata ahkerasti. Hauskaa loppuviikkoa kaikille teille, uusille muuten oikein lämpimästi tervetuloa mukaan! Shoppailemaan pääset Tästä ja inspiraatioita voit kurkkia Täältä :)

Nyt öitä! 
Yhteistyöpostaus Harakanpesäshopin kanssa. Papun toppi  saatu bloginäkyvyyteen.

5 kommenttia:

 1. Ihana, mulla on tänään juuri sama toppi päällä! :)

  VastaaPoista
 2. Minkälainen tuo kaula aukko on noissa aikuisten paidoissa. Ku itselläni ahistaa, jos kaula aukko alkaa heti tuosta kaulan kohdalta ja on tiukka..? Ymmärsithän mitä tarkotin ;)??

  SANNA S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo , ei oo tiukka , ihan rento :) mullekaan ei sovi poolot tai tiukkakaulaiset joten ymmärrän ja suosittelen !

   Poista
 3. jos voisit vaikka postata sun kesävaatteista, että millaisia yleensä käytät? Aattelin, kun sun tyyli on mun mielestä kiva! Jos sais ite vaikka jotain vinkkejä omiin kesävaatehankintoihin. :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3