26. huhtikuuta 2015

VIIKON KUULUMISET HOI HOI!!

Viikkomme on ollut enemmän kuin tapahtumia täynnä. Sen sijaan, että joskus, kerran viikossa hoidan yksin omia asioitani, tuppasi menneelle viikolle kasaantumaan oma kalenterini ihan täyteen. Lähes joka ilta olin jossakin ja siitäkös nyt sunnuntai-iltana on olo melkosen takki tyhjänä. Sitten kotivuosien , kotona oloa ja lasten kehittymisen seuraamista sekä kaikkea tätä rumbaa, jaksaa ihan erillä tavalla kun aika kotona töiden jälkeen niin sanotusti enemmän kortilla ja aikaa on periaatteessa vain osa päivästä tai illasta. Ei tulisi kuuloonkaan, että viettäisin enemmän kuin yhden yön erossa näistä pikkuisista vaikka äitiyslomalla viikon hotellivapaasta olisi voinut antaa mitä vaan! Tää on mun ja meidän elämää, kaikkein parasta ruuhkavuosineen ja välillä takki tyhjänä.
Olin mm. työporukan kanssa keilaamassa, ravintola illallisilla, shoppailemassa, lätkäpeleissä sekä muutama veto karaokeakin hihihiih ( terkkuja kaikille mimmeille!!). Ehkä pari vapaailtaa kevään kunniaksi oli ihan ookoo.
Tänään olenkin sitten purkanut viikon pyykkivuoren, laittanut ruokaa, siivonnut... Onneksi huomenna on arkivapaa isillä ja lapsilla, jotenkin rennompaa aloittaa uusi viikko leppoisalla maanantailla.
Lapset rakensi kotona majaa, tekivät välipalaa toisilleen, käytiin retkellä alkuviikosta, harjoiteltiin pyörällä ajoa. Hiekkaa, aurinkoa, kevättä! Jes!Viikkoon mahtui myös hammaslääkärin näkeminen ja lohjennut etuhammas, repimistä, kiukkua, servetti mustan pyykin joukossa ja sitä rataa... Jotenkin meinasin unohtaa jo nämä kurjemmat jutut, kai se niin menee, meneekö?


Ihanaa viikkoa!!

2 kommenttia:

  1. Kaikenlaista sitä mahtuu viikkoon! :) Täälläkin on välillä paljonkin touhua, sitten vastapainoksi on ihana vaan olla oman perheen kesken eikä kiirehdi mihinkään menoihin. Molempia kun on sopivasti niin pysyy fiilis hyvänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä fiiliksiä siis tähänkin viikkoon ja Vappuun :)

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3