29. toukokuuta 2015

KAKSIN RANNALLA YKSINÄISET

Heippa.
Tänään ei ollut se viikon aurinkoisin eikä lämpimin sää. Mieli oli lämmin ja rakastettu. Näiden kahden kanssa päätimme katsastaa meille uuden uimarannan, jonne toivottavasti päästään pian polskimaan. Kerrassaan ihanaa asuinaluetta ja rantaan meiltä on pari kilometriä. Ranta-alueen kruunasi hieno kahvila ja paljon erilaisia terassikalusteita. Marssimme matkaan jo aamuvarhain, joten raikas rantatuuli piristi ainakin minun mieltä vaikka kesäinen sää ei ollutkaan.
Eipähän ole vaatekauppias turhaan kehunut kuinka Po.pin windfleeceä voi käyttää vuoden ympäri ja kuorihousuja saattaa tarvita näin ihan kesäkuun kynnykselläkin.








Ihan ei kolmisteen oltu rannalla, vaan törmättiin kahvittelijoihin jädebaarissa ja muutamiin koululaisseurueisiin jotka nauttivat piknikeistään. Ja uskaltautui joku uimaankin, hurr!

Loppuun vielä pakollinen, mutta sydämeni pohjasta toivotan onnea huomisen johdosta niille jotka saavat valkolakin, päättävät koulutien tai kouluvuoden ja opeille (ainakin kuopuksen kummille!!) iso tsemppihali kuluneesta lukuvuodesta! Ootte lomanne ansainneet!

Halipus!




2 kommenttia:

  1. Missä päin espoota tämä ranta on? Mustaakseni ollaan joskus veneellä ajettu ohi, en vain tiedä mikä oli paikan nimi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on Matinkylän biitsiä :) Suosittelen ainakin kesällä :)

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3