4. toukokuuta 2015

KEVYEMPI TOUKOKUU

Moikka ja kivaa uutta viikkoa kaikille lukijoille! Miten teidän toukokuu on käynnistynyt? Mun todo-lista odottaa ottajaansa tälläkin viikolla. Terassin siivousta, kirpparikamojen lajittelua sekä kuvausta, yleisen kaaoksen hallintaa. Lisäksi hurja viikko töissä kaappaa äidin aikatauluineen ja iltapäivällä kaksi ihanuutta ovat valmiina juoksemaan syliin. Vaikka arki onkin tasapaksua menoa, on viikot aina kuitenkin hyvin erilaisia, toisinaan on menoa paljonkin, toisinaan aikaa vain meille.
Lisäksi kesäloma siintää jo ajatuksena takaraivossa. Matkoja pitäisi lyödä lukkoon ja moneen paikkaan ehtiä. Olisiko kuitenkin parempi levätä ja ladata akkuja.
Jotenkin musta tuntuu, että akut latautuu parhaiten tekemällä. Saamaton olo saa meikäläisen ainakin entistä voimattomammaksi, joten ei muutakun kevyesti harjan varteen. Millainen lomailu teille sopii parhaiten?
Ensi viikosta on tulossa hauska sillä saamme mummun kylään viikoksi, hän taitaakin napata harjanvarteni hetkeksi ;) Kokeillaan!
Kuvissa vielä herkkuja viikonlopulta. Tuoreita mansikoita Espanjasta käsin (no nekin kelpasi pitkän mansikkalakon jälkeen) ja kevyttä kanaa salaatilla. Tuo kana ja salaatti taitaakin toistua vielä monen monta kertaa ennen biksujen päälle pukemista! Hihi.Good night!

4 kommenttia:

 1. Kanasalaatti on täälläkin usein lautasella. Mutta sitten on välillä niitä herkkujakin, kaikkea tasapainossa ;)

  VastaaPoista
 2. Kevään tullessa tekee mieli syödä muutenkin kevyemmin. Uusi tuttavuus on couscous-salaatit! Toukokuu menee pölyjä pyyhkiessä. Se to do-lista on aivan käsittämättömän pitkä! Ikkunoiden pesut sun muut ja kaikista paras on kyllä 1-vee syntymäpäivät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, millaista couscous -salaattia valmistat :) ?

   Poista
 3. Mä olen myös sellainen lomailija, että lomalla täytyisi nähdä ja kokea ja elää. Pelkkä makaaminen ei ole mun juttu ollenkaan!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3