21. toukokuuta 2015

LUPAAMANI ALEKOODI JA ODOTETTU AURINKO


Moikkis! Terassimme lämpötila näytti jo parisenkymmentä astetta lämmintä, eli kyllä se kesä sieltä tulee! Itse olen maltilla hankkinut kesä- ja hellevaatetusta niin itselle kuin lapsillekin, mutta kyllä tämä lämpö ja lähenevät lomat alkavat enteillä sitä, että ihan pian kyllä saa nykäistä shortsit jalkaan! Ihanaa!


Kuten arvata saattaa, tänäkin kesänä Gugguun kesävaatetus on tehnyt minuunkin suuren vaikutuksen. Shortseja ja t-paitoja pienemmälle ja tytölle hempeitä frillatoppeja sekä uusimpana hankintana ihana viskoosinen shortsihaalari. 
Kerrassaan upea ja käytännöllinen onesuitti sopii niin arkeen kuin asusteilla höystettynä kesän juhliinkin. Kolmevuotias sai helposti puettua shortsipuvun päälle ja viskoosi tuntui miellyttävältä niin minun käsiini kuin Tytön ihollakin. Vyötäröllä olevan narun funktio on sitaista jumppis hennosti kiinni, niin että yläosa jää kivasti pussittamaan. Kaula-aukko on rento ja olkaimet pysyy paikallaan ahdistamatta tai valumatta :)
Tyttö käyttää yleensäottaen kokoa 104 merkin vaatteissa, mutta jumppis on kokoa 110. Kahden koon välissä epäröiville suosittelen kokoa isompaa jos niskahaara-mitta mietityttää. Kokoa pienempikin olisi meille mennyt, eikä kokojen välissä eroa montaa sentiiä edes ole. 
Kuten aikaisemminkin olen tainnut sanoa, mitä sitä turhaan kasvun varaa kesälle ottamaan, kesähän on ihan juuri ja sopivan lyhytkin Suomessa.
Lyhyen kesän kruunaa tietysti kauniit vaatteet jotka on kiva pukea aamulla auringon noustessa.Niin ja lupaamani alekoodi, MAMIN GUGGUU koodilla saatte -20% alen koko Gugguun valikoimasta Harakanpesä shopista. Koodin voi hihkaista kassalla Eerikinkadulla tai syöttää sille varattuun kenttään verkkokaupassa. Koodi aktivoitu NYT teille ja on voimassa 27.5.2015 saakka.
Jos, teidän neidiltä puuttuu vielä shortsihaalari niin ei muutakun klik klik. Harakanpesässä vaihtoehtoina myös suosikkiväri minttu ja hempeä koralli. KOKO VALIKOIMA linkistä, osasta vain hajakokoja jäljellä joten nopsaan hyödyntämään etua. Verkkokaupassa tehdyt tilaukset saa noutaa liikkeestä veloituksetta!

Kokovinkkauksiin ja muihinkin kyselyihin olen valmis vastaamaan kommenttiboksissa :) Miltä näyttää muuten puku meidän neidillä? Ihastuitko?


Yhteistyöpostaus, asu saatu / Harakanpesä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3