26. toukokuuta 2015

Täältä Gugguuta, lisää vinkkejä ihaniin pieniin vaateliikkeisiin?

Aikaisemmin postasin (täällä) teille alekoodin Harakanpesä shoppiin ja nyt viimeiset hetket tarttua mitä ihanimpiin kesä vaatteisiin ja vieläpä -20% alella! Koodilla MAMIN GUGGUU saatte alen keskiviikko iltaan saakka, sekä verkkokaupassa että livenä puodissa. Kannattaa siis hyödyntää etu.
Ja mitä itse shopista halusin kertoa, niin kannattaa pistäytyä. Mitä idyllisimmällä paikalla Helsingin Eerikinkadulla, alle 20 neliön pikku puoti ja tarjolla mitä ihanimmat lasten vaatteet. Gugguun lisäksi kaupassa on ainakin Aarrekidin sekä Papun mallistot. Pssst. Näistä jälkimmäisistä merkeistä on lähestulkoon kaikkia kokoja saatavilla.
Ja mikäli sinulla on pieneksi jääneitä lasten vaatteita palvelee puodilla myös second hand puoli, minne voi viedä omia vaatteita myyntiin. Itse kannoin viime viikolla kasan pikku kenkiä liikkeeseen, mm rantatossuja, Crocseja , juhlakenkiä.
Harakanpesä shop onkin ollut turistien suosiossa viime aikoina. Pieni puoti on houkutteleva niin sisustukseltaan kuin esillä olevien lasten vaatteiden ansiosta. Mikäli piipahdatte pääkaupunkiseudulla niin suosittelen visiittiä lämpimästi. Onko kauppa teille jo tuttu entuudestaan? Haluaisitteko kuulla enemmänkin suosituksia vaateliikkeistä ympäri Helsinkiä?

Harakanpesän facebookryhmään linkistä.


Koralli onesuit / Gugguu , Ice blue onesuit / Gugguu  ( koot 80-116) Nude frillatoppi / Gugguu (koot 92 ja isommille 122,128) Ice blue tricot pants / Gugguu ( hajakokoja ) Ja monta monta muuta.


Oliko apua, käytitkö koodia? Lisää alekoodeja ja arvontoja?
Aurinkoa päiviinne <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3