23. toukokuuta 2015

VIIKONLOPUN VINKIT


Holati hoo!! Viikonlopun vinkkinä tällä kertaa seuraavaa,  Po.Pin liikkeissä osasta kesävaatteista osta 3 maksa 2 kamppis. Stockalla sen sijaan osta 2 saat toisesta ostoksesta -30%. Ale-haukoille siis hopiti hop kauppaan ja näin kahden (tai useammankin) lapsen mammoille, tämähän on selvää säästöä (vai säätöä?) ;)

Oikein reipasta ja aurinkoista sunnuntaita siis jokaiseen kotiin!
Ps. Toi Pojan vihreä setti on tosi hellyyttävä. Kerrankin kaappasin mukaani jotain printillistä. Shortsit on reilua mitoitusta ja asettuu hieman polven ylle. Pojalla on kokona 92cm, vaikka topista 104. Tytön vaatteet 104, mittaa hälläkin alle metri. Polarn o Pyretin vaatteet tunnetaan pehmeydestä ja siitä, että niitä voi huoletta hurruuttaa koneessa (vuosia), myös 60 asteessa. Cientat valloittivat pikkulikan sydämen uutuus kuosilla eli ruususilla ja Pojalle valitsin vanhan tutun nepparimallin.

2 kommenttia:

 1. Popin raitapaidat on erityisen ihanat! Me piipahdettiin miehen kanssa la myös Popilla, harmi kun oli niin hoppu niin en ehtinyt katsoa näitä kesävaatetarjouksia yhtään. Tehoiskuna haettiin suunnitellut windfleecet. Pongasin muuten teidät ohimennessä Popilla, olitte tosi suloisen näköisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks.   Aaaa meidät on pongattu :) Joo joskus on suloista joskus hässäkkää, taisi poika nukkua, joten rauha oli maassa.

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3