4. kesäkuuta 2015

DELFIINEISSÄ JA SUOSIKKIMERKKIMME
Yksi suosikkimerkeistämme. Luomupuuvillaa, nättiä, eettistä. Mini Rodinin delfiinit ovat varmasti jo monelle tuttu kuosi tältä keväältä. En ihan alkuun ihastunut ajatukseen valkoisesta pohjaväristä, mutta pinkki vei voiton. Basic vaatteet, kuten tämä musta tank toppikin, kuuluu molempien lastemme vaatekaappiin koosta toiseen!
Mikä on teidän suosikkikuosi tänä kesänä? Jaksatteko vielä Rodini-hömppää? Meidän lapset pukevat merkin vaatteita kovin mielellään päälle, joten minä ainakin jaksan! Kesäisiä, valloittavia, lapsenmielisiä.
Meidän setti on himpsan alle sata senttisen tyllerön päällä ja koko on 104/110. Painoa on pituuten nähden hyvin, eli hieman leveät mallit istuu paremmin hälle kuin meidän hoikalle Pojalle.
Kahden koon välillä painivalle suosittelen silti isompaa kokoa. Parhaiten koko istuu päällä lapsen oikeasti ollessa tuplakoon puolessa välissä.

Hei lisää Rodinia täällä , eli ei muutakun see ya later!!


Yhteistyöpostaus, vaatteet saatu blogialennuksella 

4 kommenttia:

 1. Ihana asu! Meillä ei ole vielä Rodini-kuumetta tullut, mutta kivoilta nuo näyttää :) Teistä olikin hyvä juttu uudessa Kaksplussassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI kiitos. Ja lupaan esiintyä asuissa itsekin :) Kunhan saan kuvaajaa ;) Niin ja lehtijuttu oli hauska, repesin kannelle!

   Poista
 2. nuo delfiinit on kyllä niin iloisia.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniiin on pitänee hankkia muutamat aleista lisää :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3