5. kesäkuuta 2015

ENNAKKOALE PIKKUOTUKSESSA!

Huomenta! Kesä on pian kuumimmillaan! Kuin myös alennusmyynnit. Tässä jälleen yhden ihanan verkkokaupan esittely, tai ainakin palanen siitä kaikesta. (kuvat lainattu @pikkuOtus
Keväällä julkaistuja mallistoja alkaa pian bongaamaan alennettuun hintaan. Alehaukkojen kannattaa olla kuulolla ja tarttua etuihin, nopeet syö hitaat :)
Alkubuustauksen jälkeen haluan esitellä teille mun suosikki merkkejä, hehkeitä ja ennen kaikkea kesäsiä lastenvaatteita. PikkuOtuksen (mun suosikki nettikauppa jo vuosia!) valikoima on laaja ja alennukset näyttäisi olevan aika herkullisia ;) . Ennakkoale on alkanut ja on voimassa tämän viikon sunnuntaihin saakka. (ennakkoaleen tästä!) Ja kollaaseihin!


 Mekon alle on helppoa pukea bloomerssit. Topit ovat pehmeää 100% sta puuvillaa. Mitoitus on enemmän pientä kuin isoa, joten valitse sen mukaan. 4v vastaa noin kokoa 104.

 Joko Papun uutuudet on sinulle tuttuja? Ihana jumppis hyvässä alessa, jos suosit Suomalaista, suosittelen Papua!

 Ebben raidat on vuosi vuoden jälkeen esillä. Niin mekoissa, pipossa kuin housuissa. Yläosien pariksi sopii siistit chinos shortsit joille hintaa jää vain 24,50e, kuka on pihistellyt kesävaatteiden ostossa? Nyt on aika hankkia shortseja ja aurinkorasvaa! psssst Mekoista valitsisin koon isompaa kuin yleensä käytätte.

 Beau Lovesin mallisto! Meille tuttu merkki jo vauvavuosilta. Ja edelleen samalla kaavalla mennään. Huppareissa on hurjat hauskat ja jännittävät piikit! Matsku on pehmoista, tyyli rentoa ja unisexiä. Koko 3 vastaa noin 98cm.

Kaikki Mini Rodinit lähtee -20-30% alella! Kollaasi on melkoinen soppa :) Mutta juuri sellaisenaan taitaa mallistokin olla tarkoitettu käyttöön. Yhdistele värejä, kaloja, krokoja! Yhdistele kesäisesti ja leikkisästi. Rodinit alella suoraan T Ä S T Ä.

Pastelleja ja mustavalkoista. Mainion kesän vaatteet tekee minuun suuren vaikutuksen! Niitä katselin meillekin ja voi kun osaisi päättää mitä kaikkea me tarvitaan... Kevyet leggarit sopii kesäsäihin, hintaa noille sinisille suosikeille jää vain noin 17 euroa! Shortsit laskeutuu rennosti kuin baggyt ja vaippakin mahtuu hauskasti housuun :) Näitä kaikkia saa koossa 98-140 cm. Vauvoille bodeja ja pantsejä myös!

Vielä loppuun haluan kertoa, että pikkuOtuksesta löytyy sopivasti vaatteiden ohelle ihania lahja- sekä sisustus juttuja. Paperipussukoita, printtejä , tyynyjä. Näet mm. Mini Willan, That Wayn ja Aarrekidin ihanuuksia T Ä S T Ä ! Minulla on ainakin hurja sisustusbuumi ja kodinlaitto meneillään. Ennen perheen kesälomaa olisi kiva saada kotia kuntoon, hankkia listalla olevia pikkujuttuja sekä tietysti lomamatkoja varten lastenvaateet  ;)

Milloin teillä on kesälomat? Joko klikkasitte ennakkoaleen? Hauskaa viikonloppua jokaiselle!Yhteistyöpostaus 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3