27. kesäkuuta 2015

IHANAT KASVOHENKARIT JA MEKKOJA

Aurinkoa päiviinne! Meidän pienen neidin synttärit lähestyy ja ollaankin kovasti mietitty jo tulevia juhlia sekä tietysti juhla-asua. Mekkoja tietysti!
  Paketointeja ja juhlakoristeluja silmällä pitäen, olen kurkkinut ideoita Oi Paketin nettisivuilta - täältä. Tämä kiva COS merkin mekko onkin ripustettu useasti tähän ihanaan kasvohenkariin. Puiset kasvohenkarit sopivat ihanasti myös lastenhuoneen sisustukseen. Värejä on kolme erilaista, joista on kyllä vaikea valita lempparinsa :) Pssssst, on muuten hurjan kiva lahjaideakin! 
Oi Paketin verkkoputiikista löydät ihanien paketointi materiaalien ( joista varmaankin postausta tulossa piakkoin ;) ) lisäksi lasten vaatteita. Alessa onkin toinen toistaan herkullisempia lasten vaatteita meidän suosikkimerkeiltä kuten Papu, Mini Rodini ja Vimma, tässä suora linkki Oi Paketin mekkovalikoimaan ! Onkos teillä juhlia tulossa kesän aikana? Niin ja mitäs pidätte puisesta kasvohenkarista? Eikös olekin hurjan söötti <3


-Yhteistyöpostaus Oi Paketin kanssa, kasvohenkarit saatu bloginäkyvyyteen

2 kommenttia:

  1. Oi Paketilla on vaikka ja mitä kivaa ihanassa valikoimassaan. Nuo henkarit on niin söpöt, onkin pitänyt hankkia ne meillekin. Kiitti muistutuksesta! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen hankkimaan :) On tosi ihanat ja vaikuttaa kestäviltä, oli meillä leikeissäkin ja piristää lastenhuonetta!!

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3