2. kesäkuuta 2015

PUNAVUOREN PEIKOSSA

Moikka kaikille! Ja ihanaa kesäkuuta. Sempä kunniaksi taas blogissani yhden ihanan lastenvaateliikkeen esittely! Varmasti monelle jo entuudestaan tuttuja merkkejä, mutta muutama sana siis Punavuoren Peikosta ja heidän laajasta valikoimastaan. Hauskasta henkilökunnasta puhumattakaan, eli kiitos kutsusta!


Fiilis tunnustella ja sommitella yhteen vaatteita on ehdottomasti lastenvaatebloggarin lempipuuhaa! Suomalaisista merkeistä Vimman (mallisto täällä ) ja Mainion kesän uutuus valikoimat tekivät minuun ehdottomasti suurimman vaikutuksen. Ihania kuoseja ja laadukas materiaali. Koot vastaavat hyvin käyttäjän mittoja. Saatavilla kesää silmällä pitäen viileitä toppeja sekä shortseja. Raikas sininen sopii niin tytöille kuin pojillekin ja mustavalkoinen taitaa olla aina muodissa :) 
toppi  ja shortsit / Mainio  ) 


 Yllä olevat Mainion shortsit on helppo pukea ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin!

 Mini Rodinit! Meidän lasten ja tietysti minunkin suosikki merkkini jo vuosia. Muistan aina mainita, että jokaisessa julkaisussa on niitä pakkosaada vaatteita mutta yhtälailla niitä jotka eivät niin iske. Mallistossa on siis varmasti jokaiselle jotakin. Punavuoren Peikossa on saatavilla myös kasäkasseja ja aurinkolaseja jotka ovatkin hurjan suosittuja! Tsekkaa laaja valikoima linkistä! Valitsin myös meille lisää Rodinia kesäksi, niistä lisää pian!

 Kokosin rekkiin suosikkikuosejani!


 Kuinka tyylikästä? Molo Kidsin mallistokin löytyy Peikosta. Kauniit ruusukuosit sopivat perheen isommille ja pienille prinsessoille. Laatu on erittäin kestävää ja joustavaa, meillä ainakin tykätään kovasti merkin sisä- ja ulkovaatteista, ( Psssst Molo Kidsin välikausivaatteet saatavilla myös!) Kaikki Molo Kidsit (osa alessa!!) Liikkeessä on tyylikäs sisustus ja reilusti tilaa kulkea ja sovitella vaatteita. Mallistot on hyvin esillä ja lisäkokoja saa pyytämällä. Punavuoren Peikko sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa Uudenmaankadulla.

 Vaikka vaunusesonki onkin meidän perheessä jo lähes kokonaan ohitse, en malttanut olla tutustumatta Bugaboon näppäriin ja kauniisiin lastenvaunuihin. Peikon henkilökunta Jenni ja Heidi esittelivät minulle tuplavaunuja. Kaikista malleista on näytillä testikappaleet sekä laaja valikoima oheistarvikkeita, kuten värillisiä kuomuja, verhoiluja pusseja, koppia jne. Kun malli ja värimaailma on selvillä tilataan vaunut liikkeeseen.


 Mikäli sinulla on vielä kaksikkosi tai tulevan perheenjäsenen vaunutilanne auki, käy ihmeessä tutustumassa valikoimaan. Mallisto on nähtävillä myös netissä --> täältä !


 Aamulla liikkeen ollessa vielä kiinni, minulla oli aikaa rupatella myös Punavuoren Peikon taidokkaan työtiimin kanssa. Heistä hehkuu halu auttaa asu- ja vaatevalinnoissa. Avuliaat työntekijät kertovat merkeistä lisää ja ovat silminnähden ylpeitä työstään jota tekevät. Omakohtaisia kokemuksia lastenvaatteista  Jenniltä ja Heidiltä löytyy sillä heillä molemmilla on omia lapsia. Jenni pakkasi aamusella verkkokauppaan tulleita tilauksia ja Heidi valmistautui tulevaan päivään vastaten asiakkaiden maileihin ja tiedusteluihin.
Punavuoren Peikko sijaitsee Helsinki Design District - korttelissa. Scandinaavinen tyyli houkuttelee sisään niin Suomalaiset kuin turistitkin.


Yhteistyöpostaus 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3