28. heinäkuuta 2015

ESITTELYSSÄ MINI RODINIA SEKÄ VINKKAUS PICO-TAKKIEN MITOITUKSESTA

Pienet kädet kiskovat hupun päähän ja sujahtavat sitten taskuun. Mini Rodinin pico-takkeja saapuu myyntiin uusissa syksyn väreissä jälleen tämän viikon torstaina. Kauniit, tyylikkäät ja lapsen päällä miellyttävät takit ovat jokaisen sesongin lähes odotetuimmat vaatteet. Mini Rodinin ensimmäinen droppi tulee siis myyntiin niin verkkokauppohin kuin kivijalkaputiikkeihin torstaina kello 11. Helsingin Punavuoren Peikossa näet syksyn halutuimmat vaatteet livenä heti ensimmäisenä. Linkistä pääset heidän verkkokaupan sivuilleen. 
Itse olen nähnyt hyvin vähän sneak peek kuvia tulevista, mutta pico-takkeja on ainakin tulossa oranssinpunertavana josta kuva PP:n facebooksivuilla. Punavuoren Peikon facebook sivuilla voit lukea lisää myös takkien mitoituksesta, seinäjulkaisussa takit on mitattu Teille valmiiksi :)
Meidän neidin viime kevään persikkainen pico (vaaleanpunainen) on kokoa 104/110 ja se on lyhytselkäiselle hieman alle metrin mittaiselle pikkasen iso mm. hihoista. Pienempi koko oli meille kuitenkin jo keväällä nafti joten suosittelen tätä kokoa mikäli lapsukainen on jo yli 95cm. Takissa on vesipilari, joten näin sateisena kesänä ja syksynä se on passeli myös pieneen tihkusateeseen. Erittäin laadukas takki sopii meillä kuitenkin parhaiten ns. kaupunkikäyttöön. Takit säilyvät hyvänä myös pesujen yli ja ehdottomasti lapselta toiselle! 
Tytön lempitakki tietysti, eikä vähiten herkullisen värin ansiosta. Meidän suosikkeja on kaikenmaailman punertavat, myös musta ja tummansininen, osuukohan vai uppoaako? Mitähän picoja sieltä on siis tulossa? Samasta mallista löytyy perheen pienimmille myös pico-haalari. Takkien pienin koko on 80/86.

Linkistä voit kklikata aleostoksille , vielä ennen torstaita!


Yhteistyöpostaus Punavuoren Peikon kanssa, asu saatu blogialennuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3