14. heinäkuuta 2015

PETAUSVINKKEJÄ
Viikkaa peitto ja asettele tyynyt paikalleen, sulje päiväpeite*, vedä vetskarista. Lopputulos on aina yhtä siisti. Lapsetkin osallistuvat innoissaan aamurutiineihimme. Sen jälkeen sängyssä onkin paljon kivempaa pomppia ja leikkiä. Lastenhuoneen ilme on siisti ja petivaatteet, jotka ennen uutta päiväpeittoa roikkuivat leikeissä mukana, pysyvätkin puhtaana pidempään. Illalla on ihanaa avata oma sänky ja kömpiä nukkumaan.
Lasten päiväpeitot on tilattu Beditin verkkokaupasta. Hauskinta on tietysti valita peitteen väri monista monista vaihtoehdoista. Myös vetoketjun värin saa päättää itse. Sitten vaan patjasi mitat ja tilaus matkaan. Peitolle kannattaa varata noin kolmen sentin tila päiväpeitteen mittoja silmällä pitäen. Näitä päiväpeitteitä valmitetaan siis mittatilaustyönä Suomessa, eli jokaiselle varmasti löytyy omansa. Pitkään näitä aikoinaan mietin ja yllätyin erittäin postitiivisesti kun ensimmäinen Zipit-päiväpeitto meille hankittiin.
Poika on innoissaan jakamassa myös omat petausvinkkinsä! Heitä tyynyt lattialle, pompi ja riemuitse. Parasta on se, kun äidin ei tarvitse muistulla petivaatteiden keräilystä, vaan temmeltää saa ihan rauhassa.
Mitäs tykkäätte?


*Yhteistyöpostaus Beditin kanssa, peite saatu blogialennuksella
4 kommenttia:

 1. Wau mikä idis! Mutta siis blondilla ei leikkaa- mahtuuko tyyny myös tuonne alle tai miten mitata sille tilan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyny mahtuu alle, meillä 1 kpl , vähän litteämpi taaperotyyny :) Kun mittaat patjan korkeuden laske siihen 3 cm tyynyn varaa tai vaikkapa 4 cm jos on iso tyyny :) <3

   Poista
 2. Hei,

  Onpas kätevää ��! Saitko tuonne alekoodia lukijoita varten ��?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka


   Anteeksi viive vastaamisessa. En saanut alekoodia tällä kertaa , mutta huikkaan jos sellainen laitettaisiin jossain vaiheessa jakoon!! Ihanaa elokuuta!!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3