29. heinäkuuta 2015

SATEEN JÄLKEEN JA NIIN POIS PÄIN

Moikka kaikille! Olette varmasti jokaisessa Suomen kolkassa huomenneet kuinka viileä ja sateinen kesä on ollut. Mieleltään se ei ainakaan meitä  ole masentanut, vaikka lämpöä rakastetaankin. Monesti on myös sattunut niin päin, että juuri kun keritään sisäleikkeihin alkaakin aurinko taas paistamaan. Mietittiin jo etelänmatkaakin, mutta mitään sopivaa ei oikein löytynyt kaikkien aikataulujen yms myöten... Oltiin vähän myöhään liikkeellä myös lasten passien kanssa.
No mutta, siinä siis uusi säästökohde, ulkomaanmatka! Kenties lasten isän kotimaahan keskellä talvea!
Vaikka lomaa onkin vielä jäljellä mielessä pyörii jo tietysti tuleva arkinen rumba. Tykkään meidän menevästä arjesta ja siitä kun minun ja mieheni työt ovat saman tyyppiset ja luetaan yhdessä arkeamme eteenpäin. Lasten mielessä on muutaman kerran pyörinyt paluu päiväkotiin ja sinne siirtyminenkin taitaa sujua ongelmitta.
Elokuu kalenterimme osalta onkin jo melkosen täynnä, vapaat aamut täyttyvät hammaslekureista, neuvolakäynneistä, kampaamo, ripset, kaverit, synttärit ja sitä rataa. Tekeminen ei tässä mökissä ja sen ulkopuolella lopu koskaan. Loppulomaa en aijo rauhoittaa rauhalliselle yhdessäololle vaan viikonloppu ollaan menossa ja huomenna suuntaan yksinäni Mäntsälään :) siitä lisää piakkoin!

Rantaelämää parhaimmillaan ja haaveissa rantamatka siis ensi talvena..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3