27. heinäkuuta 2015

SYNTTÄRI HEIPPA!!

Moikka kaikille ja aurinkoa tulevaan elokuuhun! Meillä vietettiin viikonloppuna tulevan nelivuotiaan juhlaa. Paikalle pääsi kummejen ja perhetuttujen lisäksi tietysti tärkeitä lapsivieraita. Tarjoiluna toimi tuttu kaava, jotain lämmintä, suolaista ja herkullinen täytekakku. Kakun leipoi työkaverini ja kakku oli todellinen hitti! Toiveena prinsessalla oli tietysti kesäkauden mansikat ja suklaa. Ilman sen enempiä toiveita leipuri onnistui hommassa loistavasti.
Kotia koristi pompomit, toivotut foliopallot, mätsäävät pöytäliina ja servettejä sekä jotain muuta pikkukoristetta. Porukka mahtui hyvin pidenettävän kymmenhenkisen pöydän ääreen ja osa nautti kahvit terassillamme.
Laulettiin ja juhlittiin! Onhan se rankkaa mutta niin kovin suloista. Juhlien jälkeen on aina ihana fiilis, en tiedä mistä se johtuu, kai se on äitiyden tuoma tunteilu...
Tällä kertaa juhlafiiliksissä mun mekko ja mun tyttö maximekossaan.

 Kolme vuotta sitten tyttären yksivuotis juhlassa pukeuduin samaan mekkoon. Tuolloin olin raskaana viikolla 22. Vähän on väljempi olo sitten sen jälkeen, mutta mekko istuu ylhäältä kivasti ja alhaalla on tilaa ja kellomaisuutta... Mekko on hauska tilkkuineen, yksityiskohdilla koristeltuna ja sopii etenkin lastenjuhliin, merkki on Desiqual. Hauskaa, että olen tänä kesänä löytänyt käyttöön monta vanhempaa vaatettani.

 Pitsiä, kulutettua farkkua, 100% puuvillaa! Like?

 Maximekkoon, ihanaan sellaiseen turvauduttiin kun juhlajuomat oli juhlamekon rinnuksilla alta aikayksikön. Milloinhan lasten kanssa voi luottaa siihen, että juhlavarustelu säilyy alusta loppuun saakka? Ei koskaan!


Ainiin ja se kakku!2 kommenttia:

  1. Ihanat mekot teillä molemmalla :) Ja paljon onnea pian neljävuotialle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati , tänään lauantaina on virallinen päivä, vein onnet terveisinä tytölleni!! Ihanaa elokuuta teille!

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3