22. elokuuta 2015

CROCS ALE!

Nopeet viikonloppumoikat! Nimittäin kaiken vapaa-ajan olen kuluttanut auringossa puuhaillen tai maaten :) Kesä on kerran vuodessa ja pian ohitse... Niimpä kumpparit on kaivettu salaa esille! Pojan kumpparit olivat menneet pieneksi ja niin uudet keltsit kumpparit oli haettava. Alevinkkaus: Crocs storeissa saappaat -30% ja hihkaisemalla instasta bongatun koodin blogiale saa vielä ale-saappaistakin -10% , näille aurinkoisille saappaille jäi siis hintaa 22e!!
Ja jos ette pääse kivijalkamyymälään on 19.8 käynnistynyt -25% ale tiettyihin tuotteisiin verkkokaupassakin ja se koskee myös näitä herkullisia rain bootseja :) kids handle it rain boot! <- linkistä shoppamaan! Kokoja on hyvin jäljellä!
Onko syksyn väri taas ja aina keltainen? Vai joku muu?

Ihanaa sunnuntaita ja uuden viikon alkua ja arkea kaikille lukijoille. Uusille tervetuloa mukaan! 

4 kommenttia:

 1. Meillä on myös nuo keltaiset sadepopot, ihanan kevyet ja lapsen helppo pukea jalkaan. Täällä liputetaan keltaisen puolesta tänä(kin) syksynä ;) Oli muuten kiva tavata perjantaina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. keltsit on ihanat ja oli kivaa perjantaina <3333

   Poista
 2. Kuinka kauan toi myymäläalennus on voimassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bongasin saapasalen torstaina ja perjantaina ainakin Helsingin myymälä oli täynnä ale kylttejä, näytti ainakin su saakka olevan, anteeksi jos vastaukseni tulee liian myöhään, uskon , että se on vielä ensi viikollakin. Soita ihmeessä liikkeeseen :) Kerro miten kävi <333

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3