23. elokuuta 2015

ONNEA!

Heipparallaa! On aika purkaa kameralta taaaas muutama kuva :) Nimittäin perjantaina ystäväni Marikan uusi ihana lastenvaateliike Harakanpesä shop avasi ovensa Eerikinkatu ysissä! Harakanpesä muutti uusiin isompiin tiloihin ja liike on livenä aivan hurmaama! Lisäksi tuotevalikoimaan pompsahti pari uutta vaatemerkkiä! 
Papun uutuuksia oli jo myynnissä avajaisissa ja verkkokauppaan ne päivittyvät virallisena julkkaripäivänä eli ensi perjantaina. Lisäksi näimme Aarrekidin uuden kuosin ja Mainion värikkään syysmalliston. Myös suositun VIMMAN vaatteet valtasivat Harakanpesä shopin uudet rekit!
Yksityistilaisuus alkoi tuntia ennen virallista h-hetkeä. Menin moikkaamaan Marikaa, Papulaisia ja Mainion väkeä jo hetkeä aikaisemmin. Viimeiset muuttolaatikot saivat väistyä minutilleen tasan...


POP UP KEMUT osallistuivat kesteihin, karkkikipot houkuttelivat niin pieniä kuin isojakin juhlijoita! Los avajaiset olivat käynnissä!

Kameran takana...

 Söpöin pikkuapulainen!

 Pian liikeessä olikin täysi tohina päällä. Me kutsuvieraat tietysti sännättiin sankoin joukoin vaatteita ihastelemaan ja lähes jokaiselle löytyi yksi jos toinenkin lastenvaate. Myös aikuisille oli saatavilla tutun Vieton lisäksi, uusia Papun legginssejä, mekkoja sekä Mainion mallistosta bongasin ainakin hauskoja tunikoita!

 Papulaiset kertoivat uusimman mallistonsa inspiraatiota.

 Palanen Mainion syysmallistoa.

Onnea hurjasti Marikalle tästä askeleesta urapolullasi. Aivan upeaa duunia ja kauniita työpäiviä sinulle!


Lisää fiiliksiä täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3