13. elokuuta 2015

PÄIVÄKODIN PIHALLA TAAS, ONKO PALUU ARKEEN MILLAISTA?

 Meidän paluu arkeen on sujunut kivasti. Joskin hieman haikein mielin, esikoisen kysellessä milloin ollaan taas lomalla? Onneksi työni on joustava ja pidemmät vapaat onnistuvat toisinaan katkaisemaan arjen tohinan ja maanantaista - perjantaihin raatamisen. Päiväkotiin paluu sujui hienosti. Molemmat lapset ovat aamulla olleet tohkeissaan. Tosin toisinaan on tirautettu muutama kyynel päiväkodin pihassa, eli ilman äitiiiii-draamailuja ei olla ihan selvitty. Isin viedessä on aina jotenkin helpompaa, kaikilla :) Jännää!
Illalla hakiessani lapset ovat innoissaan kertoneet päivän leikeistä. Poika on oppinut kiipeämään ihan ylös kiipeilytelineessä. Tytölle laulettiin onnitteluja loman jälkeen ja nyt kaikki ryhmässä tietävät hänen olevan JO neljä :)
Poika vaihtoi usean tutun pikkuisen kanssa ryhmää hieman isompien joukkoon ja nyt on kuulemma juomalasit ja isojen tuolit kuopuksellakin, hän kertoo.


Viereisessä pihassa on pikkuinen koulu, jonka edessä keskiviikkona temmelsi hieman isompia arjen aloittajia. Niin reippaita ekaluokkalaisia isoine reppuineen! Onnea siis kaikille koulutien aloittaville ja etenkin tsemppiä vanhemmille näissä tunnerikkaissa elämänvaiheissa!

Iloista arkea!

1 kommentti:

  1. Meillä on yksi eskarilainen ja yksi "nepparilainen". Aika mukavasti on lähtenyt arki taas rullailemaan, mutta kyllähän näin loppuviikosta jo väsyttää - ihan kaikkia! :D

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3