2. elokuuta 2015

PARI SANAA BLOGISTA

Heippa! Kävin eilen vastailemassa muutamiin heinäkuussa tulleisiin kommentteihin, kun olin jossain kumman kiiressä ne unohtanut. Toivepostauksiin palaan varmasti elokuun aikana, elikkäs mun asut, etenkin COS:in vaatteista toivottiin kuulevan enemmän. Koitan myös yhteistöiden merkeissä saadaan blogiin jakoon alekoodeja ja jaan tietysti syksyn kuumimmat alevinkit, mikäli sellaisia bongaan tai saan kuulla. Palaan varmasti pian lupaamistani Papun ja Aarrekidin laatujutuista ja yhteistyöpostauksia ainakin Harakanpesä shopin kanssa tulossa.
Tässä kuitenkin vielä muutama kiva muisto menneeltä kesälomaltamme, jota vietimme niin, että lapset saivat olla kuusi viikkoa lomailla kotosalla. Näimme ja koimme yhdessä paljon :) Oli ihanaa! Ja hei elokuussa meillä on vielä muutamia pitempiä vapaita ja tietysti nautitaan niistä täysillä, sillä aurinkokin meinaa paistaa kilpaa kanssamme.3 kommenttia:

 1. Hei, huomasin äsken, että bannerissasi lukee lastenvaateet eli toinen "t" puuttuu välistä! Itselläni luki joskus Kun haaveet muutuvat todeksi eli sama paholainen oli iskenyt siihenkin, onneksi ystävällinen lukija huomautti asiasta, joten ajattelin laittaa hyvän kiertämään ;)

  http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ihanaa kun sanoit, olin vain huomannut, muutaman muun erheen. Onneksi näitä bannereita on kiva ja helppo päivittää :) Hei, ihanaa kesän jatkoa teille !

   Poista
  2. Kiitos, samoin teille! :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3