26. elokuuta 2015

POJAN ASU JA SÄÄSTÖPOSSU

Säästörobotti... oikeastaan! Lapset ovat innoikkaina syöttämässä kolikoita säästörobottiin, kun huomaavat, että pää lähteekin helpohkosti irti. Siitä se riemu repeää!! Mihin te säästätte? Eläkesäästöt saavat odottaa meitä vanhempia vielä. Oon muutenkin sen sortin tyyppi, että kun on niin pitää antaa mennä. Vähän isompi säästöpossu olisi kyllä toisinaan tarpeellinen. Ainakin yllättäviin menoihin...
Loppuviikolle on pieni pesämuna kerättynä, Mini Rodinia ja Papun uutuuksia varten? Onks teillä? Tosin mun oma syyskausi taitaa syödä isoimman palasen possun sisällöstä ;) Tällä kertaa.

Kuvissa uutta Papua jota myytiin jo Harakanpesä shopin avajaisissa. Virallisesti näitä uutuuksia saa perjantaina! Lisää sneek peekkejä Papu Mökkipolulla - mallistosta esim. Harakanpesän facebookryhmässä!
Ja sopiiko pojalle tällainen hempeämpi väri? Minusta sopii! Matsku on myös ihanan napakka. Housut ovat vanhat tutut baggy-colleget uudessa harmaassa sävyssään ja pienellä printillä höystettynä. Check outta on friday!


Asu saatu bloginäkyvyyteen Harakanpesä shopista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3