5. elokuuta 2015

RAKKAAT RAKSALLA

Aurinkoista päivää! Leikkipuiston, asukaspuiston tai oman pihan leikkipaikan sijaan marssimme talonpihan toiseen päätyyn missä kovasti raksaillaan uutta pihamaata vastapäiseille talolle joka sekin pian valmistuu. Työmiehet, työkoneet ja traktorit ovatkin kaukaa katsottuna kiinnostaneet meidän pieniä koko kevään ja kesän. Hyvin vähän muuten vastapäätä oleva raksatyömaa on aiheuttanut päänvaivaa tai meteliä, tai ehkä siihen on niin tottunut omissa porukoissa :) Pihan isommat lapset olivat rakentaneet pöydistä ja penkeistä majapaikan minkä sisällä oli paljon pihan koristekiviä. Leikit sujui auringossa ja aika juoksi huomaamatta. Sain istuskella aamiaisen kanssa kauempana viltillä ja lapset leikkivät innoissaan välillä raksamiehille vilkutellen. Pian piha valmistuu...

 Miljoona kuvaa, eikä vähiten siksi, sillä auringonvalossa on paljon kivempaa kuvata kuin vesisaateella. Vaikka raksa ympäristöineen on vähän tylsä sain kuvausinspiksen lasten innostuksesta. Ja tietysti päivän asuista jotka hyvin kesäistä Gugguuta!
Tytön onesuitti on Harakanpesä shopista saatu keväällä ja se on yksi tämän kesän pidetyimmistä vaatteista. t ä ä l l ä ! Koodilla MAMIN HARAKKA saatte näistäkin vielä tänään lisäalea -10% :)

 Monet ovat miettineet passaako pojille hieman lyhyemmät Gugguun unisex shortsit ja kyllä ne on minusta niin tytöillä kuin pojillakin kivat. Näitä oli hetko sitten vielä alessa -50% Gugguun verkkokaupassa. Liekkö kaikki jo menneet kun prossa on nousuut  -60%! Tsekatkaa, elokuusta on tulossa lämmin!

 Tank toppi kuivui nopeasti auringossa, liian iso vesihörppy :) Kyllähän raksalla hiki tulee!1 kommentti:

  1. Täällä on myös lähellä iso rakennustyömaa ja pojat tykkäävät katsoa työmiesten ja -koneiden hommia. Onneksi työmaa on vielä 1,5 vuotta joten ehditään monet kerran ihmettelemään ;)

    Ihanat asut!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3