17. elokuuta 2015

THE JUNGLE BOOK , MINI RODINIA POJALLE

 Pyysin poikaa hymyilemään! Ja sitten taas jo juostiin. Ihan uutta, että saan kuvattua edes tätä hassua vesseliä :)

Ja asiaan ! Multa meinasi ihan (helteiden keskellä) mennä ohi tämä koko Mini Rodinien fiilistely. Ei, ei, ei, merkin vaatteita tulette varmasti näkemään blogin kuvissa enemmänkin. Toisaalta syysmalliston vaatteet ovat liian kuumia tähän kauan odotettuun kesään. Saimpahan tiikerini mallaamaan pikkuOtuksesta tilaamiani vaatteita (tikrupaita Skidistä, sillä ne loppui pikkuOtuksesta jo kertaalleen!.
Keltainen on aina ollut meidän suosikkisävyjä, eikä varmastikkaan vähiten näin makeissa tiikereissä! Poika ihastui myös settiin jossa valitsin kaksi eri yläosaa tikruhousujen pariksi, eli tiikeriraitainen tai sitten tikrukuosinen. Tykkään sekoittaa vaatteita keskenään, mutta koko - tiikereissä asu on myös tosi symppis. Matsku tuntuu elastaania sisältävissä vaatteissa napakalta ja laadukkaalta. Pohjaväri on kermaan taittava, joten ei ihan lakananvalkoinen. Niin ihanat nuo leggarit, että harkitsen niitä jo Tytöllekin! Sopisiko?
Ja, seuraavaa droppia odottamaan! 
Tiikeriä saa täältä! Kiitos Jennille kivasta palvelusta!  

1 kommentti:

  1. Tiikerileggingsit on täälläkin, tilasin ne Minéalle :) Joten minusta kyllä sopii tytöllekin :) Ja ihana että lopulta tuli kesäiset ilmat. Täällä keskiruotsissakin on nyt ollut ihania päiviä :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3