24. syyskuuta 2015

HEIKUN KEIKUN JA CROCSIN IHANAT CLOGIT


Mukavaa tostai-iltaa lukijat! Lapset nukahtivat tänään ihan ennätysnopeesti ja pääsin hieman viettämään omaa aikaani blogin pariin. Alkukuukauden olin kovin kiireinen, mutta nyt loppukuusta on ollut kivasti aikaa myös blogille ja ennen kaikkea pääsin purkamaan kasan kuvia kameralta. Viime viikolla postasinkin, mitä mukaan päiväkotiin-postauksen  ja siinä mainitsin kuinka Tytön suosikki sisäkengiksi on valikoituneet nämä Crocsilta saadut Clogit! 


Kenkä on ihanan kevyt ja miellyttävä sisäkarva on tehty juuri näitä viileitä iltoja varten. Pikkujalat saavat sopivasti lämpöä viileää lattiaa vastaan, eikä jalka silti hikoa kengässä. Bravo!


Lisäksi nämä hauskat lasten kengät hohtavat pimeässä. Voi kuinka jännää on jättää kengät sängyn viereen illalla ja katsella hetki pimeässä huoneessa kiiluvia Spider Manin silmiä, hassua! Koot (10/11) ovat hieman reilut, mutta kantahihnan ansiosta ne pysyy kuitenkin hyvin jalassa. Crocsin tuotekuvauksessa kerrotaan myös, että pohjan materiaali on sopiva niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin. Käytättekö te päiväkodissa tai kotona sisällä millaisia tossuja tai sisäkenkiä? Meillä näistä on tullut hitti, sillä kenkien pukeminen edes ja takaisin on ainakin vajaa kolmevuotiaan ykköspuuhaa. Ja nämä jos mitkä on lapsen helppoa pukea jalkaan, ihan itse!

Näitä ihania Clogeja saa Crocsin verkkokaupasta ja kivijalka myymälöihin ne saapuvat viikolla 41. Värejä on jälleen monia mistä valita, sekä hauskoja kuoseja kuten meillä nämä Hello Kittyt ja Spider Manit!  (täällä ja täällä ) 

Winter just got lighter and brighter. These toasty clogs have a warm, soft lining and our new ColorLite™ material uppers. Looks like leather, feels like heaven, and is soft and comfortable to wear all day.


Crocs Storet löytyvät: Helsinki, Keskuskatu, Vantaa Flamingo, Kuopio Matkus, Turku Kultatalo ja Lempäälä Ideapark.
Yhteistyöpostaus, kengät saatu bloginäkyvyyteen 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3