13. syyskuuta 2015

LAUANTAI-ILLAN MENUKuntokuurin kuriin saaminen on toisinaan haastavaa. Sillä sekä minä, että mieheni mielletään hyvä ruoka (toki myös ne superterveellisetkin käy!) osana viikonloppuja, hemmottelua ja yhdessäoloa. Lapset pääsivät osallistumaan taikinan pyörittelyssä kun mies valmisteli Parmesan-valkosipuli sämpylöitä, joukossa myös persiljaa, suolaa ja oliviiöljyä, Raikkaan salaatin parina toimi täysjyväpastan kera ihan perinteinen jauhelihakastike. Jauhelihakastikkeissa itse tykkään enemmän tuosta niin sanotusti punaisemmasta versiosta eli paljon paseerattua tomaattia, mausteita ja naudanlihaa.
Ja taas kävi kuten aina. Lämmin ruoka on vasta puoliksi pöydässä, kun kaikki ryntäävät syömään, sieltä täältä salaattia napsien, innokuutta ja iloisuutta! Eli hienot kattaukset odottavat parempia aikoja.
Vietättekö viikonloppuisin mielummin noutoruokapäiviä, vai valmistatteko illallisen pitkän kaavan mukaan koko porukalla?

Ihanaa syys-sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Täällä viikonloppuisin ruokailu vaihtelee tosi paljon - välillä syödään ulkona, välillä noutoruokaa ja toisaalta ajoittain kokeillaan myös uusia reseptejä sekä valmistetaan vähän pidemmän kaavan mukaan ateria. Arkisin mennään simppeleillä perusruuilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkonakin on kyllä ihana käydä syömäs, mut jotenkin tykkään niin paljon kun kotona saa häärätä keittiössä ja sitten nauttia ruuasta vaikka koko illan :) Hauskaa viikkoa sinne!

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3