21. syyskuuta 2015

MAINIO MAANANTAI

Vielä yhdet sovittelukuvat meidän Mainion vaatteista ja muistutus, että näitä tämän merkin uutuuksia tulee lokakuun alkupuolella lisää!! Nimittäin drop kakkosen merkeissä. Nappaa omasi ajoissa, nimittäin suosikit, kuten tämä kuvissa oleva simpanssi-paita myydään varmasti taas nopeesti loppuun!
Miten se onkaan niin, että jotkut vaatteet ovat rakkautta ensisilmäyksellä! Ihan lapsen näköisiä tai äidin pakkosaada juttuja. Toisiin vaatteisiin kun lämpenee paljon hitaammin, niinkuin minulle kävi näiden Mainion collegehousujen kanssa. Sovittelun jälkeen värit alkoivat ihastuttaa enemmän ja malli oli paaaljon rempseempi kuin ensin kaupan rekillä katsellessa ajattelin. Housujen college on kuitenkin suht ohutta, eli mielestäni juuri sitä kaikista miellyttävintä matskua. Nämä käyvät hyvin ulkohousuna, eivätkä kuitenkaan ole liian kuumat tai jäykät pukujen / talvivaatteiden alle. Mukavat taskut kruunaavat Mainion berber collarit! Joita saa mm. täältä. Monesti myös nettikauppojen tuotekuvat, eivät tee oikeutta vaatteelle. Eli siispä kuviin Zackin maanantain-asu:
Housut on kokoa 98/104, vastaa tuplakoon pienempää. Poika on noin 95 cm pitkä, suht hoikka, olisiko massaa 13 kiloa... Eli sopii hienosti myös hoikemmille kavereille! Mainiot maanantait siis vaan, me lähtään päiväkotiin, piiiitkän viikonloppuvapaan jälkeen! CIAO!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3