20. syyskuuta 2015

OMAA AIKAA JA ASUJA


Heippa! Eilen pääsin juhlistamaan ystäväni tupareita ja pariskunnan hauskoja juhlia. Lauloimme karaokea ja vaihdoimme miljoonasti kuulumisia monien kavereiden kanssa. Harmittaa toisaalta kun näitä ystäviä ei ehdi useammin näkemään, mutta toisaalta niinkun monesti todettu meillä kaikilla on lähtenyt elämät rullaamaan suuntaan ja toiseen. Se tässä onkin mahtavuutta, että vaikka kuinka on kauan edellisestä illanvietossa, jatkuu seuraava kerta aina samasta mihin viimeksi jäimme. Ystävät säilyy elämässä, vaikka toisinaan ollaan vain facebookin varassa tiirailemassa mitä kellekin kuuluu. Oon siis tosi onnellinen, että Pojan kummitäti on löytänyt ihanan uuden kodin kivan miehen kanssa ;) Sitä oli syytä juhlistaa! Kiitos kekkereistä ja mitä hauskimmasta seurasta!
Päivällä kävin omilla asioilla ja poikkesin Harakanpesä shopissa, mistä sain valita itselleni makean Mainion tunikan ja pariksi Papun polvipaikka leggarit! Kuvissa päivän asu näytti tältä: 

Polvipaikka leggareita ja muita aikuisten Papuja täältä ( minulla koko xs) Mainion tunika ja leggareita täältä . Tunika on rennon väljä, minulla koko S / M mikä taitanee olla malliston pienin koko. Pituus on sopiva ja jättää kivasti polvipaikat näkyviin. Olin jo unohtanut (pitkän tauon jälkeen) kuinka ihanat Papun leggarit onkaan jalassa. Sopivan koon valitessa malli ei tule liian korkealle vyötäröstä. Napakka puuvilla matsku ei pettänyt tälläkään kaudella. Leggingsi sopii hyvin niin kotikäyttöön kuin kaupungillekin, tunikasta puhumattakaan. Huomasittehan, että tämä Mainion kuosi sama kuin lasten simpanssipaidoissa ja housuissa -->  this & this ! Ja eikun samistelemaan ;) Tai pitämään vuoropäivinä pojan kanssa kummin vaan!! Mitäs piditte?

Kuvat nappasi Marika! Eli kiitos ja terkkuja sinnekin!
Yhteistyöpostaus, asu saatu Harakanpesä shopista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3