1. lokakuuta 2015

LOKAKUU JA VILKKUVAT LASTEN KENGÄT

Jos vielä mietit millaiset kengät lapsille hankkisit talveksi, niin tässäpä oiva vinkki. Voin kertoa, että lapset tykkäävät ihan varmasti, kun mukana on sopiva määrä leikkiä, hauskuutta, keveyttä ja ne saa itse helposti jalkaan. Nimittäin Crocs light Gust Bootit.


 Saimme yhteistyön merkeissä lapsille mieluisat Crocsin talvikengät. Crocsin talvisaappaat ovat meille jo entuudestaan tuttuja, mutta nyt ensimmäistä kertaa kokeiltiin vilkkuvia talvipopoja. Iltojen hämärtyessä jo aikaisin, vilkkukengistä on hyötyä niin liikenteessä, metsäretkillä kuin päiväkodin pihassakin.


 Kävellessä, juostessa ja hyppiessä leikkiin sekä ulkoiluun saa entistä enemmän riemua vilkkuvien valojen syttyessä! Tänään 1.10 vietetäänkin koko maassa Heijastinpäivää. Muistathan siis viimeistään tänään virittää heijastimet niin itselle kuin lapsillekin. Ja mikäs parempi lisä kuin nämä vilkkuvat saappaat? Varmasti huomaat missä lapsesi mennä viilleettää, eikä se jää muiltakaan huomaamatta. Siispä turvallista pimeän aikaa meille kaikille!


 Kuten jo moneen kertaan olen todennut Crocsin kengät ovat erityisen kevyet jalassa, niillä on helppo kiipeillä, juosta ja rimpuilla vaikeammassakin maastossa. Varsinkin meidän Tytöstä huomaa heti jos kenkä on kankea tai liian jäykkä, sillä hän on hieman arempi lapsi kokeilemaan hyppimistä, vaikeassa maastossa juoksemista tai rämpimistä ylöspäin metsäpolulla. Crocsin kengillä meno sujuu muitta mutkitta. Varret joustaa ja saapas kestää myös tulevan talven loskaa ja räntää. Käytiin eilen lyhyellä retkellä metsässä testaamassa kenkiä. Voisin kuvitella, että tämä malli on parasta ottaa käyttöön noin nollakeleillä. Aikaisemmista kokemuksista hengittävällä villasukalla (puettuna suoraan iholle) nämä kengät lämmittävät ihan läpi talven.

Vilkkukengät saapuvat näinä päivinä Crocs Storeihin:  Helsinki Keskuskatu, Vantaa Flamingo, Kuopio Matkus, Turku Kultatalo ja Lempäälä Ideapark
Mitäs pidätte? Joko teille on Crocsin talvisaappaat tuttuja ja kenties jo hankittunakin? :) Seuraa metsäretkeä videolta instassa! 

Yhteistyöpostaus, kengät saatu bloginäkyvyyteen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3