11. lokakuuta 2015

MAINIO VIIKONLOPPU

Huomasittekin varmaan moni, että Mainion Drop kakkonen pärähti eetteriin eilen. Tämä syysmallisto on varmasti saanut paljon kiinnostusta, sillä osa tuotteista on myyty nopeasti loppuun. Toisinaan kuoseja pitää mietiskellä ja makustella ajan kanssa. Mainio oli nimittäin vielä viime kesänä meille suht vieras merkki. Siispä tässä (myöhäisheränneen Mainio-fanin) minun plussia tälle merkille:

 Kotimaisuus, hinta kohtaa laadun. Kuosit ja niiden räväkkä tyyli. Väriyhdistelmät, mitä ei ihan heti keksikään.

 Leikkimielisyys ja se, että printit sekä kuosit ovat ainutlaatuisia. Mainion lasten vaatteet ovat lasten näköisiä.

 Puuvilla, elastaani ja ekologisuus.

 Vaatteita tytöille ja pojille, vauvasta kouluikään.

 Erittäin käytännöllisiä mekkoja ja tunikoita, sopivat leikkaukset ja materiaali, minkä johdosta mekkoja voi pitää niin arkena kuin juhlanakin. Entäs jouluna? Kuvassa oleva mekko on täältä! Ja tietysti ihanuuksia myös äideille ->  hupputakki , leggingssejä , tunika , ihastuin!
Drop kakkosen suosikiksi nousi pojalla päällä olevat slimmit collegehousut. Sekä drop ykkösestä tutun simpanssin lippispäinen frendi ;)

Pikkasen voisi hihoja kääntää paidasta,  mutta muutoin pitkäselkäisille suosittelen kokoa isompaa kuin normaalisti käyttäisitte. Housujen koot menee meillä ihan nappiin ja koko 98/104 vastaa hyvin käyttäjien mittoja joilla vartta noin 98 cm molemmilla.


Mitäpäs tuumitte. Joko hurahditte? Livenä näet koko malliston Eerikinkadun Harakanpesä shopissa, ihan uusissa hienoissa tiloissa. Voin kertoa, että mallistosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Lisäksi paikan päällä pääset sovittelemaan tosi tyylikkäitä Mainion tonttulakkeja sekä hiplaamaan malliston ihan uusia tyynyliinoja sekä pussilakanoita... Pssst. Ihania!

Ps. Mulla on vielä Netflix arvonta kesken, mutta palaan voittajaan huomenna!!

Mamin aarteet blogi tekee yhteistyötä Harakanpesä shopin kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3