10. lokakuuta 2015

SE FIILIS KUN SATSAA ITSEENSÄ

Moikkis! Melkein meinasin unohtaa tulla kertomaan mun viikonlopusta, joka alkoi jo torstaina! Ja jatkuu edelleen. Oltiin eilen tyttöjen kanssa baila bailaamassa, kävin sitä ennen värjään hiukset ja yksi talvinen murheenkryynikin on selätetty! Nimittäin jo pienen omaisuuden hukutettuna lasten talvikamppeisiin sain hankittua myös itselle jotain. Viime keväänä aloin haaveilemaan noista Timberlandin talvipopoista (jotka muuten ilman sitä karvavuorta voi ottaa käyttöön heti!!) ja silloin koot olivat sieltä sun täältä loppu. Lisäksi hinta meinasi kirpaista, venyttelin ja sitkuttelin ja sitten olikin jo kesä! Näin ollen päätin iskeä noihin varrellisiin saappaisiin heti kun niitä alkoi ilmestyä syksyn myötä taas uudelleen kauppoihin! Bongasin Partioaitan monot alesta (!!!) ja se oli sitten siinä. Talvi saa siis tulla! Onhan se vähän kynyä kärvistellä äitinä pulkkamäen sivussa jos ei ole omat varusteet kunnossa. Vaikka en ole yhtään talvityyppiä, niin nämä pienet satsaukset tekevät siitä edes hieman siedettävämmän! Eli olo on Bueno!
Leikittelin pikkasen kuvilla valoisuuksien kanssa (alimmassa kuvassa aidoin väri), onko teillä muuten näistä popoista kokemusta?
Postaan huomenna Mainion drop kakkosen kuvia meidän uutuuksista sekä arvotaan Netflixit jollekin onnekkaalle. Kiitos siis kaikille edelliseen postaukseeni kommentoineille <3 Happy weekend!

1 kommentti:

  1. Välillä sitä kannattaa satsata itseensäkin :) Ostin itselleni keväällä kauan kaipaamani, laadukkaat nahkasaappaat ja vaikka ostohetkellä hieman hirvitti, en ole hetkeäkään katunut. Ihan loistavat kengät ovat olleet <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3