26. marraskuuta 2015

BLACK FRIDAY, alekoodi!!

Moi moi! Time for Black Friday offers! Sain yhteistyön merkeissä postata Teille lukijoille hurjan hyvän Black Friday tarjouksen! Ja kaiken lisäksi, tutustuin uuteen ihanaan lastenvaatemerkkiin nimeltä Iglo & Indi. Isla & Elyas tarjoaa shoppailuihinne -35% tarjouksen joka koskee koko verkkokaupan valikoimaa. Osasta suosituimmista tuotteista on koot hieman vähissä, mutta  ihanuuksia löytyy vielä, ainakin nopeimmille. Koodilla BF2015 saatte alennuksen, whooop! (Mainittakoon myös heti kärkeen, että sain oikein jouhevasti oman pakettini perille Matkahuollon kautta, eli Postin lakosta viis ;) ) Isla & Elyaksen valikoimaan kuuluu mm. nämä räväkät Mio Maon ulkoiluvaatteet. Hauskat siksak-kuosit sopivat niin päiväkodin pihaan, kuin kauppareissuillekin. Verkkokaupan valikoima koostuu Skandinavisista suosikeista ja suomalaisista hiteistä. Tsekkaa koko valikoima täältä!
Meidän suosikiksi ja ehdottomaksi Black Friday - setiksi nousi nämä Vimman leggingsit Iglo & Indi:n Klaki paidan kanssa. Paidan koko vastaa tuplakoon isompaa ja Vimmassa koot menee hyvin käyttäjän mitan mukaan. Paidassa on 5% elastaania ja vaikuttaa tosi laadukkaalta.  <3 Kiitos vielä Isla & Elyas pehmeästä paketista!


Heipat, niin ja kommentoikaa ihmeessä Teidän suosikkeja ja ale-löytöjä? Psssst. KOODI on jo voimassa ja päättyy 27.11 perjantaina kello 23:59!


Yhteistyöpostaus, Zackin asu saatu näkyvyyteen.
2 kommenttia:

  1. Tuo MioMaon haalari on ihan huippu! Meillä on se pojalla ja kovasti odotan kevääksi tulevia takkeja jo. Hei, blogistani löytyy sinulle haaste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo , ne takit mäkin oon jo bongannut !! Ihan huikeet ! Kiitos , tartun haasteeseen :)

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3