2. marraskuuta 2015

HERKUTON MARRASKUU, EIKU?

Yleensä joulun ja uudenvuoden jälkeen luvataan herkkulakkoja ja muita diettejä, olen näihin itsekin sortunut. Tai siis, sortunut lupaamaan superterveellisen ruokavalion noudattamista ja sitten alkanut pikkuhiljaa lipsumaan. Itse en ole mikään makean ystävä, mutta jos jotain fiinimpää on tarjolla, niin varmasti popsin. Arkiset rutiinit ruuan suhteen ovatkin minun haasteeni. Toisinaan on kivaa nauttia iso illallinen tai rasvaisempi iltapala ja vieläpä myöhään, lasten mentyä nukkumaan. Tuloksena yleensä onkin nautinnollinen ilta, mutta myös pömppövatsa aamulla (ei puhettakaan farkkujen napeista)!
Lisäksi voisin patistaa itseäni enemmän lenkille ja liikkumaan, mutta pienen spurttauksen jälkeen kuitenkin mukavuudenhaluni voittaa. Mites olisi ilta kotona, rauhassa pyykäten, kylpien, leikkien, ruokaa laittaen ihan mitä vaan muuta! Hetken hullantumiset liikkumaan ja syömään terveellisesti on kerrassaan mun juttu ja sitten TAAS hetki iisimmin. Tosin jos näin pysyy polla kasassa ja edes jotenkin ne farkut hyvän näköisenä jalassa, niin mikäpä siinä.
Tänä viikonloppuna tuli kuitenkin herkuteltua niin paljon, että ihan mahassa tuntui. Olo ei ollut niinkään turvonnut (mistä kärsin harvase ilta) vaan ihan äklö pöklö täys olo!
Niimpä mun on taas helppo hymyillä ja luvata vaikkapa herkuton Marraskuu! Ihan helposti. Kunnes taas koittaa pikkujoulut ja jouluherkut. Oravanpyörä, eiku?

Tässäpä vielä Halloween teemaankin sopivat jälkkärit, Cre´me Caramel. Ohjeet taidan heittää instaan! Psssst. Andy leipasi nämä (yllätyyys). Niin ja Zack luuli näitä syödessä, että on jo hänen synttärit, eli taisi olla melkoista herkulliset jälkkärit.

Meinaatteko te tsempata herkuttelun suhteen, vielä ennen todellisia joulukekkereitä? Paniikki mahtuuko pikkumusta päälle on kova! Eli rentoa viikkoa jokaiselle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3