14. marraskuuta 2015

UUDET PAPUSET


Moikka kaikille ja hehkeää viikonloppua! Meidän kuopus on nuhaisena, joten taidetaan pysytellä kotona rentoilemassa. Mitäs teidän suunnitelmiin kuuluu?
Perjantaina julkaistiin Papun drop kakkonen ja mukana tällä kertaa mm. kauniita mekkoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Vaikutuksen teki myös hauska ristikko kuosi, sekä ennen kaikkea monta monta kaunista lahjaideaa! ( joulu on pian!!)
Mitoituksesta sen verran, että tuplakoot vastaavat tuplakoon isompaa kokoa. Zackin paita on kokoa 98/104 ja siinä on sopivasti käyttövaraa pitemmäksikin aikaa. Yllätyksekseni valkoinen pohjaväri onkin tosi tyylikäs, eikä ollenkaan liian rento tai yöpukumainen. Mustavalkoinen paita sopii yhdistettäväksi tosi monien alaosien kanssa. Kivaa tvistiä paitaan tuo tietysti ihanat vaarinånapit. 

 Kuvassa Zoella on kaunis tunikamekko  kokoa 110/116. Pituutta on sen verran, että mekon voi hankkia kokoa isompana, joten menee sittemmin pitempään! Sama mitoitus pätee ihanassa uudessa ristikko rusettimekossa . ( alla Mainion istuvat ja pehmeät mustat ribbileggingsit )


Löytyikö teille suosikkeja uusista Papuista? Yökkärit ovat ainakin kestosuosikkejani, mitä pehmeisiin paketeihin tulee, joten jos halajaa hankkia Pukin konttiin jotain jo valmiiksi löytyy lisää lahjavinkkejä  (uutuuksia) TÄÄLTÄ! .
Harakanpesä shopin uutuuksia ja vanhempia kestosuosikkeja löytyy ensi viikonloppuna myös supersuositulta Design Desttrict Marketistä.

Design District Helsinki järjestää jälleen vuoden suosituimman myyjäistapahtumansa ja kokoaa Helsingin muotoilutarjonnan Vanhan ylioppilastalon katon alle sunnuntaina 22.11. klo 10-18!Myytävänä on paikallisia ja kansainvälisiä designtuotteita, mm. vaatteita, asusteita, koruja, sisustusesineitä, taidetta ja paljon muuta. Tule tekemään löytöjä ja nauttimaan tunnelmasta!Tapahtuma toivottaa lämmöllä tervetulleiksi myös lapset ja lapsenmieliset. Suosittelemme yhdistämään myyjäisissä vierailuun samana päivänä juhlittavat Aleksin joulukadun avajaiset.

Elikkäs tervetuloa joulumieli!


Yhteistyöpostaus, vaatteet saatu näkyvyyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3