22. marraskuuta 2015

VIMMAN POP UPISSA

Olihan se fiilis vähän (tai enemmänkin) kuin Karkkikaupassa lapsena. Tekee niin paljon, kun tuotteet on kivasti (mutta rennosti) esillä! Kiitos siis Vimman tiimille kutsusta teidän pikkuruiseen Pop Up liikkeeseen, jossa mukana oli suuri sydän ja iloinen tekemisen meininki. Perjantaina poikkesin Lasipalatsilla niin kuin varmasti muutama muukin Vimmaan ihastunut! Mukavat alet ja muutama ennen näkemätön kuosi taisi saada mamman kuin mamman pyörähätämään paikalla. Suosittelen!
Tapahtuman läpi Pop Up Shopissa oli jos jonkinmoista alennusta ja tarjouksia. Bongasin nuo Pojan Etnoraita leggingsit myös Vimman verkkokaupasta aikasta edulliseen hintaan TÄÄLLÄ ! Tytölle nappivalinta oli nämä mustapohjaiset Kaukaiset Maat -kuosin leggingsit -tykästyimme! Musta on mulle SE juttu, mutta kun lasten vaatteissa olisi hauskaa jos olisi jotain muutakin, niin nämä on kyllä juuri sellaiset mustapohjaiset karkit! Niin ja mamille, mitäpäs muutakaan kuin kauan ihastelemani kultaletit! Nyt sunnuntaina rötväsimme sohvalla kolmisteen, ihan uusissa ihanissa Vimman leggingseissä.

Ihanaa ensilumen aikaa jokaiseen kotiin!

4 kommenttia:

 1. Voi että, nuo vimman kuosit kiinnostaa koko ajan enemmän! Meillä ei ole vielä yhtään merkin vaatetta. Seuraavan kerran kun tulee lastenvaatehankinta ajankohtaiseksi, pitää muistaa nämä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <33 kuosit on ihania , osa vaatii hieman tunnustelua :) mut ehottomasti , suosittelen !!

   Poista
 2. Ihanalta näyttää! Harmi etten itse ehtinyt piipahtaa tuolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanat hipat tuolla ! :) suosittelen !! Ihania !

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3