25. joulukuuta 2015

ALEN VARASLÄHTÖ , alekoodia !

Hyvää joulupäivää!! Pikkuinen välipäivien ale-vinkkaus! Nimittäin Harakanpesäshopissa alkoi alen varaslähtö. Nämä Suomalaiset suosikkimerkit harvoin ehtivät aleen saakka tai ainakaan näin laajalla valikoimalla. Vinkkinä vielä, että kokoja on sopivasti  jäljellä monista ihanuuksista!! Kollasien muodossa meidän lempparit alla. (  -10% aleen kuuluu Papun ja Aarrekidin mallistot)
Mekkoja, leggingsejä, niitä me käytetään päivittäin. Poika tykkää pitää huppareita ja alaosana joko näitä Papun Baggyjä tai leggingsejä. Aarrekidin valikoimasta löydät niin taaperoiden suosikit kuin ihan pienien vauvojen juttuja kuten peittoja, tumppuja sekä töppösiä. ( Papun aleen ei kuulu vinoraita leggingsit eikä mustat polvipaikka leggingsit -> aina valikoimassa) Mitoituksesta voitte reippaasti kysellä kommenttiboksissa, lupaan olla kuulolla.
Hip hop Harakanpesään, liike on auki seuraavan kerran 28.12, mutta sitä ennen ehdit nettiin. Ja se tärkein, eli alen -10% saa koodilla : HARAKANJOULUALE ja se toimii nyt BOOM!


Ihanaa päivää kaikille ja joulurauhan jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Kuinka paljon alea koodilla saa? :)

  VastaaPoista
 2. Höh. Innoissaan näppäilin tilausta mutta koodilla Saikin vain postarialen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hääh , ei voi olla. Pitäis olla -10% Papun ja aAarrekidin mallistoista, poikkeuksena vain ettei musta-hiekka vinoraidat kuulu aleen eikä polvipaikat mjusta-harmaana : ) Kysyn vielä kaupasta ja kokeilen , palaan jos saan muuta tietoa :O   Ihanaa joulupäivää!

   Poista
  2. Olisin tytölle tilannut pari mekkoa niin ale oli 4e :) ei ihan kannattanu.

   Poista
  3. Huomasithan että aarrekidin ja papun mekot vaan alessa :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3