29. joulukuuta 2015

JOULUN PÄIVÄT

Heippa kaikille, täällä tuoksuu vielä joulukuusi sekä hyasintit, mikään kiire ei ole kasata Joulua pois. Pidin taukoa kamerasta, koneella olosta ja puhelintakin selasin maltilla. Sen sijaan keskityin täysillä ja vain ainostaan päikkäreihin, lapsiin, leikkeihin, syömiseen, siitä oli joulu tehty. Täällä ollaan myös erittäin valmiina ottamaan vuosi 2016 vastaan!
Välipäivinä ehdittiin leikkimään uusilla  leluilla, kuten tällä Fiksumuksulta saadulla nukketalolla, Brion junaradoilla, katseltiin Netflixiä ja syötiin hyvin (sanoinko mä sen jo). -Koska kameralakko en juurikaan kuvaillut lahjaryökkiöitä tai kinkku-buffettia, mutta sanotaanko että kaikkea oli tarpeeksi (liikaakin). On se Joulu, vuoden odotetuin ja ihanin juhla vaan, sitten loppujen lopuksi :)Me käytiin välipäivinä pyöräileen, Tyttö valitti kylmyyttä. Myöhemmin ihmeteltiin ensilunta. On soitettu kitaraa ja ajeltu sähköjunilla olkkarissa. Ainiin ja välillä kaasuteltu kauko-ohjattavilla autoilla! Netflixissä pyörii muuten legendaariset Halinallet, jotka kurkistaa tuolta lelukorista. Vähänkö kasarifiilis meinasi tulla, kun nämä ihanat nallet on taas IN!
Niin ja sitten vielä välipäivien puhelittomuuteen, ihan sikana muuten kaikkia alekoodeja, aleprossien huudatelua ja pikkasenko tekisi mieli ostaa sitä sun tätä, mutta koitan olla maltillinen. Maltillinen vinkkaus muuten edellisessa postauksessa, missä Aarrekidit ja Paput alessa -> täällä, klikkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3