24. tammikuuta 2016

ONKO MAKARONEISSA JOKIN VIKANA?

Liian usein tai huvittavan usein, törmää lausumaan, sitten syödään koko loppu kuukausi makaronia... Itse tykkään makaronista (varsinkin täysjyvästä) ja lapsetkin sitä mielellään syö. Makaronit ovat muuten yleensä vauvan ensiruokina paljon helpompia kuin esimerkiksi peruna.
No mutta, päivän agendaan kuului pitkästä aikaa lasten yhtäaikaa nukutut päikkärit! Näin ei ole tässä talossa sattunut herran vuosiin. Tai sitten niin, että otan molemmat muksut kainaloon ja taidan nukahtaa itse siihen samaan syssyyn. Tällä kertaa pääsin nauttimaan lämpimän lounaan kaikessa rauhassa yksikseni. Mieleen ruokapöydässä nousi yhtäkkiä kotiäitivuodet! Päivän paras kohta silloin vielä kotona ollessa oli ehdottomasti se, kun istuit yksin alas (syömään, juomaan, mitä vaan) , lasten nukkuessa. Aika kuitenkin hurahtaa niin vauhdilla eteenpäin, että tuntuu kuin kotiäitivuosista olisi jo monta vuotta aikaa. Juurihan minä pyöritin täällä vaippa rallia, keittelin tuttipulloja, nukutin vaunuun ja niin edes päin.
Joskus muistan myös jonkun sanoneen, että kyllä se vielä helpottaa? Ai niin, niin muuten helpottaakin! Tässä mä nyt istun makaronisoossini kanssa ja kohta tähän pöytään istahtaa kaksi isoa ipanaa viereen, jotka syövät, juovat itse, vieläpä kiittävät ruuasta, käyvät vessassa ja käsien pesulla.
Mutta, on niiden kanssa ihan omat haastensa... Välillä siis vauvavuosia haikaillen ja lisää mehua mukiin!

Onks teidän viikon ruokalistalla makaronia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3