2. tammikuuta 2016

UUDEN VUODEN LUPAUKSET?


Hei ja hyvää alkanutta vuotta kaikille lukijoille :) Onnea teidän kaikkien vuoteen 2016! 2015 Meni meillä nopeesti ohitse. Olen kiitollinen kaikesta, nopeesti tai ei. Tuntuu, että juuri mitään merkittävää ei sattunut, ehkä tasapainoinen arki oli se mikä hallinoi viime vuotta. Ajattelin kuitenkin listata muutamia juttuja meidän viime vuodesta. (ja osaksi instan sekä blogipostauksen avulla muistellen) 
Asetuimme Espooseen, uuteen kotiin ja uuteen kaupunkiin. Aloiteltiin arkea uudessa päiväkodissa uusien ihmisten kanssa (kiitos ihanille hoitajille ja ystäville joita saimme elämäämme viime vuoden aikana, muiskis!!) Pidimme Pojalle 2-vuotis synttärit Helmikuussa, juhlimme sankoin joukoin! Keväällä tehtiin monia puistoretkiä ja tutustuttiin uuteen asukaspuistoon. Käytiin Helsingissä Lapsimessuilla! Pian juhlimmekin jo Vappua ja aloiteltiin grillikautta meidän uuden pienellä pihalla. Myöhemmin laitoimme kotia kesäkuntoon ja grillattiin lisää. Saatiin mummusta apua lasten hoitoon. Kesä kuumottii kunnolla yhden viikonlopun ja vietettiin kesälomaa. Puistoiltiin paljon ja uitiin Matinkylän rannalla. Käytiin Lintsillä (jonne odotetaan jo pääsyä uudelleen) ja syötiin ulkona (monet kerrat). Nämä ehkä lasten kivoimpia juttuja. Kun kesä alkoi taittumaan syksyyn juhlimme Tyttömme 4-vuotis synttäreitä. Jatkoimme pitkän kesäloman jälkeen päiväkoti-arkea ja Poika siirtyi jo ennen kolmen vuoden ikää isojen ryhmään päiväkodissa, Aloitettiin temppujumppailu. Lupasin viime vuonna pitää kiinni omasta jaksamisesta ja se onkin onnistunut hyvin. Ihan pieni kaamoksen aiheuttama uupumus varmaan iski marraskuussa, mutta sekin kuittautui iloisilla perhejuhlilla, pikkujouluilla, joulun odotuksella, miehen synttärijuhlimisella ja näillä uuden vuoden juhlilla (hurjat kekkerit kotona lasten kanssa, leffaa katsellen, nakkeja syöden ja ulkona aimo annoksen ilotulitteita ihastellen!!) , jotenkin kovin lepposalla loppu vuodella. Omaan jaksamiseen on auttanut liikkuminen, terveellinen ( myös herkkuja!!) ruokavalio (ja paljon vettä!!) , nukkuminen (jo nyt kahden vähän vanhemman lapsen kanssa ihan erilailla saa nukutuksikin) ja tärkein, kalenterissa pitää siintää omaa aikaa. Kavereiden kanssa hillumista, kampaamo, ripsihuolto ihan mitä vaan ja tärkeimpänä myös yhteinen aika tuon ihanan miehen kanssa jonka aijon pitää elämässäni myös seuraavat vuodet!! ;) 
Se kun saa nähdä näiden kahden ihanuuden leikkivän, kasvavan, olevan omia itsejään on kaikkein parasta. Vaikka vuosi vaihtuikin jatkamme ihan samoilla eväillä tähän vuoteen, mikään ei tainnut muuttua yhdessä yössä, mutta tietysti odotan kivoja juttuja uudelta vuodelta! Näitä tammikuulle:
-Uuden sängyn hankkiminen
-Toivon, että puhelin kestää (temppuilee pakkasella)
-Lumihankia ja lumileikkejä
-Yhteistä aikaa miehen kanssa
-Uimakoulu tai uuden harrastuksen aloittaminen lasten kanssa

Kiitän myös kaikkia yhteistyökumppaneita joiden kanssa olen saanut puuhailla blogin kautta!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3