14. helmikuuta 2016

IHAN UUDET KUKUKIDIT (sis. alekoodin)


Ihanaa, siirappista, kaunista ja rakkaudentäyteistä Ystävänpäivää! Tänään julkaistiin KUKUKIDIN kevään uutuuksia. Sain yhteistyön merkeissä tutustua ihan ensimmäisten joukossa näihin todella kauniisiin, upean värisiin ja lastenmielisiin vaatteisiin! Kiitos siis HIP-KID :in väelle!

Kukukidin vaatteita olen ihastellut aikaisemmin vain tuotekuvissa. Nyt kun avasin pakettimme ja sain vaatteisiin ensikosketuksen, se oli menoa! Kerrassaan laadukkaan tuntuiset materiaalit. Mallisto on toinen toistaan herkullisempia värejä täynnä. Vaatteiden malli on suht simppeli, mutta jokainen tuote sisältää ripauksen sitä lapsenmielisyyttä, mitä lastenvaatteisiin juuri kaipaankin. Keltainen sopi Pojalle kuin nenä päähän ja hupparitakin Dinon piikit oli hyvin mieluisat. Huppari on tosiaan pehmeän paksua materiaalia ja sitä voi hyvin käyttää ulkotakkinakin. Häntäpäässä menee myös hauskat Dinon piikit!
 Söpöjä jätskejä saa niin leggingsinä, toppina, mekkoina, pipona, t-paitana... Tätä kuosia ei kyllä pysty vastustamaan,  niin herkullinen! Kokoasioista sen verran, että tuplakoot vastaavat ehdottomasti sitä pienempää kokoa. Meidän leikki-ikäiset metrin mittaiset sisarukset käyttävät molemmat kokoa 110/116.
 Pojan hupparista joutuu koon puolesta vielä hieman kääntämään hihoja, mutta ehdottomasti isompi koko kuin pienempi, jos mietit valintaa kokojen 98/104 tai 110/116 välissä.
Ja sitten vaan Hello Bellat!! Lippis päähän ja menoksi! Lippiksiä on verkkokaupassa kahden kokoisena, 1-2 ja 3-6, meidän lätsä on kokoa 3-6 ja sitä on hieman säätövaran avulla pienennetty. Suosittelen siis isompaa lippistä yli kolmevuotiaille ja pienille taaperoille tuon pienemmän koon!

Näistä tuli ihan meidän ykkösvaatteet!! Siispä teille lukijoille jakoon myös alekoodia, koodilla maminaarteet saat KUKUKIDIN uutuuksista -10% , koodi on voimassa tänään 14.2. 2016 kello 10-24!! 

Hip-Kid on trendikkäiden lastenvaatteiden ja piensisustustuotteiden verkkokauppa, joko sinä tutustuit?
yhteistyöpostaus, vaatteet saatu bloginäkyvyyteen

2 kommenttia:

  1. Ihania, toi keltainen on yks mun lemppari väri nyt keväällä. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiva kun kävit ja eksyit tänne :) Ihanaa keväistä ja keltaista kevään alkua sinne .... <333

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3