7. helmikuuta 2016

KURKKAUS LASTEN VAATEKAAPPIIN!

Tässäpä meidän lasten vaatekaapista pieni otos! Näitä Suomalaisten merkkien vaatteita on varmasti aikaisemminkin täällä blogissa näkynyt, tällä kertaa hieman lisää tietoa mitoituksista ja käyttökokemuksistamme!

 Ekassa kuvassa pehmeät Mainion slimmit collegehousut. Jos lapsesi on hoikka, niin tässä collarit, jotka eivät ainakaan putoa jalasta leikeissä. Lisäksi vyötäröllä on kiristyskuminauha. Monia monia pesukertoja on takana ja pienen pieni hahtu housuissa toki on. Nämä housut ovat olleet tosi mieluisat byysat, sillä ne eivät ole liian tönköt kerrospukeutumiseen. Koot vastaa tuplakoon pienempää.

 Papu ja Ristikkopaita. Tässäpä todella laadukas trikoopaita. Koot on aika reiluja ja paita vastaa ehdottomasti tuplakoon isompaa. Meillä tämä on yksi lemppari paidoista, sillä tämän mustavalkoisen ihanuuden voi helposti yhdistää mihin vaan alaosaan. Sovittelin paitaa myös Tytölleni, mutta mielestäni tämä on tosi poikamainen lapsen päällä. Psssst näitä saa alesta täällä ja ristikko leggingsi tässä.


 Papun yöpuvut saatiin hetki sitten Harakanpesä shopista ja näistä on tykänneet sekä poika, että tyttö. Materiaali on huippu laadukas ja pehmeä. Tytöille löytyy unimekkoa ja pojille settiä, toki näitä on myös meille mammoille. Koko yökkärivalikoima on muuten huippu hyvässä alessa tällä hetkellä klik klik! Yökkärit kestää pesukertoja ja valkoinen pysyy valkoisena, suosittelen. Reilu metrisellä tytöllä on käytössä yöpuvusta jo koko 110/116 ja menee hyvin!


 Aika monelta merkiltä saapui heidän syysmallistoissa näitä värejä, mitä Zackin housuissa. Lilaa, armyvihreää, kuoseja! En itse innostunut aluksi näistä väreistä juurikaan, mutta myöhemmin hankin muutaman räväkämmän vaatteen juuri Pojan vaatekaappiin ja nämä vaatteet ovatkin ilostuttaneet meitä monena aamuna päiväkotiin lähtiessä. Baggyhousujen malli on rento ja rempseä. Mainion vaattet vastaa tuplakoon pienempää, mutta huomioithan, että kahden koon välissä on kokoeroa aika paljon. Housujen puntin mitoissa on noin viiden sentin ero aina seuraavaan kokoon siirryttäessä. Ja nämä hauskat Simpanssit ilostuttaa meitä edelleen! Setti on täällä ja alessakin!

 Tämä ihana Vimman trikoopaita on kestänyt loistavasti pesuja, paita on edelleen napakka ja hyvän värinen. Suosittelen pikkumiehille! Alaosana Zackllä Mainion b i n g a leggingsit. Meidän kaikkien kolmen vaatekaapissa on paljon juuri Vimman vaatteita. Ja lisää mahtuisi!!

Jos Pojalle tuli hankittua syksyllä jotain pientä väripilkkua, niin ei Tyttökään ihan mustaan ja harmaaseen ole pukeutunut. Papun kivat mekot sopivat villaneuleen alle tai kesällä pelkisteen. Tämä väri on kaunis ruosteenpunainen/ tiili jossa on sitä jotain. Alaosaan sitten voikin pukea vaikka harmaat villaiset sukkahousut. Mekko on myös Harakanpesän alessa booom! Tyttö käyttää kokoa 110/116 ja on noin metrin mittainen, näitä voi myös pitää tunikana tai pitkänä mekkona.
 Mutta onhan se totta, että kyllä tässä jo kevättä ja uusia mallistoja kaappiin kaivataan! Toisaalta, on ihan superia huomata kuinka jokin vaate kestää meillä vuoden, kunnes jää pieneksi ja sitten vaate saa vielä uuden kodin vaikkapas Facebookin kirpparien kautta! Elikkäs vieläkö nappaa alet vai joko vaan ootellaan niitä uusia Papusia, Vimmoja, Mainioita, kenties Gugguuta??Mikä on sinun lenpparisi?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3