3. maaliskuuta 2016

ESITTELYSSÄ URBAN BUTTERFLIES VÄLIKAUSIHAALARI

Heippa! Muutamina päivinä on jo ollut niin lämmin, että ollaan tarettu ulkoilla välikausihaalareissa. 4-vuotias neiti näyttää heti niin isolta tytöltä kun päälle puettiin ehkä kevään tyttömäisin haalari. Samaa kuosia löytyy myös takkina. Näitä ihanuuksia saa Jeriikan verkkokaupasta .
Molo Kidsin polly haalareita meillä on ollut jo ihan vauva-ajoista saakka ja malli on meille erittäin passeli. Kangas on notkeaa ja malli on suht kaponen. Jalkalenksut kestävät käyttöä erinomaisesti ja heijastimilla erotut kaukaakin! Pojalle valitsin kevääseen mustan haalarin ja siihen otetaan sitten käyttöön värikkäitä asusteita.
Vesipilarit haalareissa on hyvät, vaikkakin päiväkodin lokerosta löytyy myös kuravaatetusta. Kokemuksen mukaan erittäin kestävä ja mukava haalari. Lapset pukevat ne aina mielellään päälleen, jopa itsekseen :) -se on jo saavutus, tässä uhma-ikäisten leirissä!
Pojan setistä esittelyt voit bongata instagrammista maminaarteet - nimimerkin takaa. Molemmat käyttäjät ovat noin metrin mittaisia ja puvut valitsin koossa 110cm.

Hei joko teillä on välikausi vehkeet kunnossa? Suuntaappas vaikka Jeriikaan kurkkimaan Molo Kidsin laajaa valikoimaa. Jerikaasta löytyy niin näitä paksumpia välikausivaatteita kuin tuulipukuja sekä sadevaatteita, hanskoja sekä pipoja unohtamatta!

Tänään julkaistiin Mini Rodinin droppi kakkonen - siitä meidän lempparit myöhemmin :)
Yhteistyössä Jeriikan kanssa 


6 kommenttia:

 1. Ihana, ihana, ihana kuosi <3 niin haluiaisin Olivialle tuon takin! Mut en raaski :/

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos !! Näitä saa nyt -15% alella jeriikasta !! Koodilla aarteet , voimassa vielä keskiviikon 16.3 :)

   Poista
 3. Ihana haalari, olen miettinyt samaa meille :) Onko tuo 110cm kuinka reilu tytöllenne ja paljonko hänellä on pituutta? Itse mietin 104cm pituiselle tytölle 110cm tai 116cm kokoista...Vaikeaa...

  Kivaa kevättä!

  -Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,


   Haalari ei ole kovin reilu, sopiva on noin 102 cm tytölle, en pidä kauheen reiluista... Tai osta kasvunvaralla juurikaan :)   Kivaa kevättä sinnekin!!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3