9. maaliskuuta 2016

KARKUMATKALLA JA PALJASTUKSIA

Ihan alkuun, lopussa selviää Mainion lippiksen voittaja aikaisemman postauksen  arvonnassa. Sitten meidän viikon varrella sattuneisiin... Lapset nimittäin pääsivät pienelle karkumatkalla päiväkodin auki jääneestä portista. Onneksi mitään ei sattunut ja mussukat saatiin hetimiten kiinni. Harmillista jutussa oli se kuinka asia minulle kerrottiin päiväkodilla, nimittäin meitä kehoteltiin kertaamaan liikennesääntöjä???? Nelivuotias pärjää liikenteessä ihan taatusti vain ja ainoastaan aikuisen kanssa, ei leikki-ikäisen kuulu osatakaan kulkea yksin liikenteessä. -Kuulemma lapset eivät totelleet käskyjä, vaan juoksivat kohti autotietä! Kerron jutun täällä teille siksi, että muistattehan aina sulkea oman päiväkotinne portit mennessä ja tullessa. Ei mulla muuta.
Paitsi ompas paljastus, Papun uutuudet napsahtaa myyntiin perjantai aamuna! Harakanpesä shopissa Eerikinkatu 9 tarjoillaan aamulla poppareita, herkkuja ja 30:lle ekalle lapsi-asiakkaalle heliumilmapalloja!! Vaude , sinne siis kaikki heti kun puoti aukeaa!! Ja siis kekkereiden lisäksi KOKO Papun kevätmallisto!
Ja sitten arvonnan voittaja!! Mainion ihana lippis lähtee, titttidiiii!! Arhippa nimimerkille!! Olen laittanut sinulle mailia!!Kivaa iltaa kaikille lukijoille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3