10. maaliskuuta 2016

KEVÄÄN MENOPELIT FIKSUMUKSUSTA

Heippa! Saimme blogiyhteistyön merkeissä tämän mahtavan potkulaudan . Ajattelimme ensin kokeilla sitä jo pihalla, mutta hiekkaa ja paikoittain luntakin on vielä tiellä liikaa. Eiköhän se kevät sieltä silti ihan pian tule. Potkulautoja meillä ei vielä ennestään olekaan. Pääsimme siis kokeilemaan vauhdin huumaa olkkarista eteiseen rullaillen. Tämä lauta on tarkoitettu yli nelivuotiaille ja matka taittui molemmilla lapsilla hienosti. Tyttö on hieman varovaisempi ja Poika uskaltaa ottaa jo pitkiä potkuja. Samalla saatiin harjoitella vuorottelua ja oman vuoron odottamista. Kun tiet vaan sulaa loppuun pitänee toinenkin potkulauta hankkia. Muistakaa tarkistaa kypärienne kunto ja sopivuus ja eikun matkaan. Isi ehdotti, että hankittaisiin myös polvisuojat kun ulkona näillä pääsee varmasti aika hurjaankin vauhtiin.
Laudan edessä vilkkuu valot ja käytön jälkeen se on helppo taittaa kasaan. Tyttö päätti ottaa retkelleen repun mukaan...


Potkulauta on jämäkkä, mutta tarpeeksi kevyt tämän ikäisille. Ohjaustangon korkeutta säädettiin sopivaksi ja sitten menoksi. Kuulumisia ulkoleikeistä myöhemmin.
Millaisia menopelejä teillä on kevääksi? Täältä löydät potkulautojen lisäksi citypyörän , poliisin potkupyöräiloinen kulkuri ja monta muuta. Tsekkaa valikoima ajoissa, meinaan ainakin viime kesänä potkupyörät oli nopeesti monesta paikkaa loppu!

Ihanaa iltaa kaikille!Pssst. aamulla postaan Papun uutuuksista, iskeekö popcornikuosi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3