12. maaliskuuta 2016

MOLO KIDS JA ALEKOODI!!

Heippa ja hyvää viikonloppua. Aikaisemmin olenkin postannut näistä Molo Kidsin välikausivaatteista. Tässäpä hieman lisää kuvia keväisistä hankinnoistamme. 
Molo Kidsin vaatteet tunnetaan upeista väreistä ja hauskoista kuoseista, yksivärisiä suosikkeja unohtamatta. Kuvissa Tytöllä tuulipuku-kankainen takki ja housut. Takissa on ohut verkkovuori ja se sopii varmasti niin huhtikuun aurinkoon kuin kylmään Juhannukseen (vaikka tietysti toivonkin hellettä!!).  Nämä kevyemmät ulkovaatteet ovat meillä ihan ekaa kertaa hankittuna ja ehdottamasti hyvä asu sitten kun puku alkaa olla kuuma. Suosittelen lämpötilojen puitteissa päiväkoti-ikäisille kokemuksesta haalaria, sen päälle on tarvittaessa helpompi vetää kuravaatteet, sekä se on vaivattomampi pukea, pienille ainakin. Edellinen haalaripostaus täällä! Tyttömäisessä takissa on alaresorin sijaan kiva rypytys.  Housuissa on kiristysmahdollisuus. Metriselle neidille käytössä takista koko 116cm ja housuista 110/116cm , eli hieman haalareita naftimpaa on mitoitus, kun taas haalarissa tytöllä on nyt koko 110cm.

Mitäs pidätte meidän toisesta välikausi-setistä? Ja lopuksi alekoodi Jeriikan verkkokauppaan. Elikkäs koodilla aarteet saatte kaikista Molo Kidsin Polly välikausihaalareista -15% koodi voimassa 16.3 saakka- Näiden kukkien ja perhosten lisäksi suosin ainakin mustaa ja farkkuinen sininen on myös kauniin kiva pojille.

Perhos haalari , Zoen takki  ja Molo Kids Waits välikausihousut sekä Mini Rodinin ihana reppu


yhteistyössä Jeriika.fi 

2 kommenttia:

Jokainen kommentti on ilo minulle <3