21. maaliskuuta 2016

TYYLIKKÄÄNÄ SADESÄÄHÄN / ALEKOODI LUKIJOILLE!

Hetken aikaa jo päästiin fiilistelemään rapakoissa ja auringossa, mutta ei kevättä ilman takatalvea. Nuttulux lahjoitti meille testiin viime viikolla RACOONIN sadevaatteet ja innoissaan siis odotellaan niitä kuraisempia leikkejä. 
Eteisessä olenkin jo astunut pikkukiviin ja kastellut sukkani monena kertana ulkoa kauntautuvaan rapaan, mutta mikään ei ole sen kivempaa kuin nähdä lasten ilo ulkoiluiden jälkeen. Varsinkin kun on varusteet kohdillaan, silloin säästyy likapyykiltäkin useinmiten. 

Laitettiin sadevaatteiden alle villaa ja käytiin hieman kokeilemassa vaatteiden istuvuutta. Setti on kokoa 110/ 5y ja valitsin saman koon sekä Tytölle , että juniorillemme. Kokoon 110cm saakka housuissa on näppärästi säädettävät henkselit. Asussa on myös upeat heijastimet sekä housuissa tietysti jalkalenkit. Usein tulee hankittua päiväkoti käyttöön ja kotiin pelkkiä kurahousuja, mutta tarkemmin ajatellen setin hankkiminen on järkevämpää. Melkein samalla sijoituksella saa sitten suojattua päästä varpaisiin. Ja kun tiedämme Suomen kesän, se on sekä vähä luminen (hehe) mutta myös sateinen! Takki ja housut on helppo pukea päälle silloin kun niitä oikeasti tarvitsee. Ne kulkeutuu päiväkotiin kevyesti mukana ellei halua hankkia kotiin toista paria. Vaikka meidänkin välikausivaatteet ja toppahaalarit kestävät hyvin sadetta ja hylkivät vettä, onhan se ihan pommin varma, että ilman kurapöksyjä pääsee pyykkäämään useammin! Meillä lapset pukevat vielä tosi mielellään nämä kurikset päällensä.
Sadevaatteet voivatkin olla hieman reilumpaa mitoitusta kuin alle laitettavat ulkovaatteet tai kesällä hupparit / housut esimerkiksi. Liian ahdas housu / takki saattaa alkaa hiostamaan helpommin ja tuo tuskaa liikkumiseen. Mikäli lahkeessa on hyvä kuminauha / resori, ei lahje karkaa kengän allekaan.
Iso liputus sadevaatteille vaikka ne on kyllä melkein kuin kotivakuutus, pitää olla hankittuna, mutta toivoisimpa ettei tarvisi käyttää. Eli aurinkoista ja tyylikästä kevään odottelu kaikille!


Loppuun vielä ALEKOODIA , Nuttulux ja Mamin aarteet yhteistyössä tarjoaa lukijoille kaikista Racoonin välikausi vermeistä (myös tämä kuvissa oleva sadesetti!!) -30% alennuksen ajalle 21.3.2016 - 27. 3.2016  koodilla racoon30


Yhteistyöpostaus, vaatteet saatu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3