11. maaliskuuta 2016

WHERE IS MY TREASURE ? PAPU SS16

Tänään!! Julkaistaan eka droppi Papun mallistosta, where is my treasure? Mallistosta hehkuu lasten ilo seikkailla, juhlia, herkutella, olla lapsia.


Tämänkin malliston vaatteet on valmistettu laadukkaasta luomupuuvillasta joissa on mukana elastaania. Kangas tuntuu käsikosketuksella tosi laadukkaalta ja näyttää ryhdikkäältä päällä.
 Papujen käyttöikää voi vaan ihastella! Nämä vaatteet tosiaan kestää lapselta lapselle.

 Kuten kuvistakin huomaa, kesän teeman mukana on nakkeja, poppareita, pillejä, kaikkea mitä lastenjuhliin tarvitaan! Siis upea ja kerrassaan hauska mallisto sekä kaunis toteutus.

Itse pääsin keikistelemään popcorni-kuosin mekossa! Mekko on kokoa xs ja se on hyvin istuva. Leggingsien mitoitus on samaa kuin aikaisemmillakin kausilla, napakkaa materiaalia ja koot vastaa mielestäni tuplakoon isompaa. Paidassa Zackilla on koko 98/104 ja muutoin käytämme koon 104-110 vaatteita, eli naftia paidat eivät ainakaan ole. Sen sijaan malliston t-paidoissa kannattaa ottaa kokoa isompi. Tytön mekko on kokoa 110/116 ja leggingsit kokoa 98/104. Suosin varsinkin mekon alle hyvin istuvaa housua. Lapset ovat molemmat noin metrin mittaisia.
Malliston julkkareiden kunniaksi Harakanpesä shopissa tarjoillaan perjantaiaamuna herkkuja ja ilmapalloja. Tulethan mukaan heti 10:30!! Lisäksi Pop up Kemuilta saa -10% alen kemukaupan tuotteista (perjantaina ja lauantaina) kun shoppaat Papun uutuuksia Harakanpesästä! Elikkäs, suuntaa viettämään ihanaa aamupäivää Eerikinkadulle  ( Eerikinkatu 9 , Eerikinkatu 12) 
Yhteistyössä Harakanpesä shop ( Kuvien vaatteet saatu) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3