11. huhtikuuta 2016

JUHLIEN
Käytiin viime viikonloppuna Käpylässä ystäväni lasten synttäreillä. Kun lapset ovat syntyneet samassa kuussa on ymmärrettävän helppoa järjestää synttärijuhlat samalla molemmille. Meidän villit leikki-ikäiset sulautuivat hyvin joukkoon juhlimaan hieman jo vanhempia sankareita. Tai ainakin kouluikäinen poika ja eskarilainen tyttö vaikuttavat jo niin isoilta. Aika menee hurjaa vauhtia!
Otin mukaani juhliin myös meillä viikonlopun ajan kyläilleen kummityttöni. Matkasimme juhliin niin metroa kuin junaakin käyttäen ja sekös tätin naperosta oli hauskaa!
Kuvat nappasi tällä kertaa perhetuttumme Eveliina Friolandia blogista.

Ja sitten lapsimessulippujen voittajan julkistus! Tittidiii onnea Vivian kommentilla: Tämän hetken tilanne on että olen odottanut tämä Lapsimessu siitä lähtien kun viime vuonna laittoivat ovet kiinni viimeisenä päivänä...ja mies yllättäen ilmoitti haluavansa tulla mukaan ja myös mummi, lukun ottamatta lapset jossa esikoinen maksaa myös lipun tänä vuonna...ja lisäksi on menossa viimeinen hoitovapaa vuosi ja tulot vähenisivät...eli kaikkien tämän jälkeen ilmaiset liput tulosivat todellakin tarpeeseen :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3