15. huhtikuuta 2016

MESSUVINKKEJÄ LASTENHUONEESEEN, MINIONES!


Moikkis. Ensimmäinen päivä Lastenmessuviikonloppua täynnä ja melkoisen iloista kansaa oli taasen liikenteessä. Olin paikalla heti aamu yhdeksän pintaan ja sovittuani aikaisemmin yhteistyön MINIONES verkkokaupan Riikan kanssa päätin heti alkuun mennä moikkaaman heitä! (Toki pyyhälsin ensin Gugguun osaston kautta, iloisesti ihmetellen kaaosta ja väkijoukkoa!!) 
Miniones on ihanien, laadukkaiden ja ekologisesti valmistettujen lastenvaatteiden ja kodinsisustuksen verkkokauppa! Kevään hitteihin kuuluu mm. LUCKY NO. 7 merkin stailit vaatteet sekä TOBIAS THE BEAR merkin ihanuudet. Molemmat vaatemerkit kuuluvat myös ulkonäöllisesti meidän suosikeihin ja juuri niihin hetkiin kun tytöt eivät kaipaa röyhelöitä ja pojat haluuvat olla cooleja! Tsekkaa valikoimat linkeistä yllä tai katsahda messuilla -> vaatteissa mm messuale!
Sen sijaan jos kaipaat kotiin piristystä, lastenhuoneeseen ilostusta tsekkaappa seuraavat, Supersuosittuja A LOVELY LITTLE COMPANYN univaloja, tyynyjä ja muuta mukavaa. Lisäksi bongasin tosi hauskoja astioita perheen pienemmille ja ne ovat myös pienessä messualessa tai verkkokaupan kautta nimittäin BUDDY AND BEAR - astiasto. Ylipäätänsäkin kaikki nämä tuotteet on valmisttu BPA vapaasti ja ne kestää konepesua! 
Ja sitten kuviin ja messutunnelmaan :)
Minionesin väen löydät messuilta vielä lauantaina ja sunnuntaina ja osasto on 6d178 . Olipas kerrassaan hauska aloitus näille messuille. Meidän messutteluista lisää vielä ensi viikolla mm. näistä ihanista a little lovely companyn yövaloista.Yhteistyöpostaus Minionesin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Minionesin osasto oli ihana ♡ Suloisia vaatteita ja vaikka mitä ihanuuksia lastenhuoneeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä , ja verkkokaupassa on loistava palvelu myös :) valikoima on ❤️

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3