27. huhtikuuta 2016

NAKKIRAKKAUTTA JA KESÄVAATTEITA
Nakkihamoset Papulta , sininen pikkuOtuksesta , vaaleenpunainen on Limited Edition jonka ostin Lapsimessuilta. Topit Gugguu. 


Käytännöllinen ja hauska asu kesän hellepäiviin! Joko te olette hankkineet kesävaatteita? Musta tuntuu, että tästä kesästä on pakko tulla helteinen sillä viime kesä oli niin kovin floppi. Kesä on kyllä ihmisen parasta aikaa eikä ensimmäisiä kesän merkkejä voi olla ihastelematta liikaa. Joten varautukaa kesäfanitukseen. Olisi tarkoituksena jakaa jossain vaiheessa kesän menovinkkejä sekä tietysti meidän suunnitelmia. Tänään tosin hankin lapsille sateenvarjot joista iloa riittikin sitten hyvin sade-illan keskelle. Toisinaan on vaan pakko jaksaa liikkua ja ulkoilla myös sateessa, miten teillä?
Nyt olen ihan rättipoikki väsynyt kun tätä kirjoittelen ja pakko mennä puhaltamaan lasten peli poikki! Juuri jostain blogista (taisi olla Hannen Lähiömutsi) , että kaksi lasta ei tosiaankaan mene siinä missä yksi -ei minustakaan... (vaikka luulinkos joskus yhden lapsen äitinä niin...)-Rea


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3