26. toukokuuta 2016

MEIDÄN KUULUMISIA JA ALEKOODI

Heippa kaikille. Aurinko on vienyt meidät lähes kokonaan mennessään ja ollaan päästy ihan kunnolla nauttimaan kesäisestä meiningistä. Tänään kuitenkin oli hieman viileämpää. Huomenna mulla on luvassa omaa aikaa kaveriporukalla, hieman skumpan juontiakin jopa, eiks oo hurjaa? ;)
Viikot on nyt keväällä menneet ihan hurjan nopeesti. Lapset ovat olleet päiväkodissa pääsääntöisesti neljänä päivänä viikossa. Kesälomat on jaettu osiin tulevalle kesälle ja hieman jo odotellaan lomaa (lue: lasketaan päiviä) Ollaan suunniteltu menoja ja reissuja koko perheelle, mutta luvassa on ainakin kylpyläloma meille aikuisille ihan kaksisteen. Kahden keskinen aika on ihan hurjan tärkeetä, vaikka olenkin nössykkä äiti joka melkein heti ikävöi lapsiaan "lomallaan". 
Töissä olen viimeiset viikot tehnyt niin paljon koneella hommia, että kotona läppäri on lähinnä pölyttynyt. Pölyn määrää lisää se, että vieressämme pihalla rakennetaan tai kunnostetaan jotain ja ulkokalusteita on saanut pyyhkiä joka päivä... Viikonloppuna me meinataan nukkua pitkään, käydä katsomassa Angry Birdsi elokuvissa ja kuntoilla! Oon saanut ihan hurjan inspiksen liikkua ja tehdä aerobisia harjoituksia. Pitkä viikonloppuvapaa tulee todella tarpeeseen! Toivotaan myös ihania ilmoja!

Loppuun vielä Nuttuluxiin alekoodi: duck25 saat mm. edellisen postauksen haalarista - 25% jotka löydät täältä klik klik, koodi voimassa heti ja umpeutuu 31.5.2016 . Ducksday merkin vaatteet on oikeesti aika joka sään ulkovaatteita ja hinta laadultaan tosi bueno! käyppä kurkkaan!

Heippati hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3