6. toukokuuta 2016

SUPERVINKKI KESÄPÄIVÄN VIETTOON LASTEN KANSSA

Kymmenen kuvaa Espoon Oittaalta ja kaksikymmentä astetta lämpöä! Mikäli pääkaupunkiseudulla halajat viettää perheen kesken ihanaa ja aktiivistaa kesäpäivää suosittelen lämpimästi käymään Espoon Oittaalla. Oittaan uimaranta on yksi Espoon parhaimmista ja sopii lapsi-uimareille hyvin sillä ranta ei ole äkkisyvä. Varpaiden liplatus rantaviivaan on nyt koettu. Vaikka asteita on mittarissa reilu kaksikymmentä, tuntuu tosi hassulta, että kevät vaihtui kesäiseksi näin hurjan nopeasti. Uimareita ei vielä ollut paljoakaan, mutta meidän veijarit uskalsivat hienosti kävellä vedessä. 
Rannan vieressä on huippusuosittu Angry Birds puisto, missä pienemmille löytyy aidattu alue. Merirosvalaiva, liukumäkiä, keunuja ja paljon erilaisia kiipeilymahdollisuuksia. Hieman oli hellettä pysyä ipanoiden perässä. 
Alueella on myös leirintäalue, mistä voi vuokrata mökin tai saapua asuntovaunulla. Pienen matkan päässä on rannan toinen puoli. Matkasimme hieman rauhallisempaan suuntaan evästauolle ja saatiin yksikseen syödä pöytien ja grillikatoksen äärellä. Varaa siis mukaan evästä, sillä varmasti mahtuu syömään kivan tilavasti. Matkalla bongattiin hevosajelua ja aikuisille suunnattu kuntosali (iso liuta kuntoiluvälineitä ja laitteita) luonnon helmassa ulkosalla.
Freesbeen heittelyyn ja rantalentikseen on varattu upeesti tilaa luonnosta!
Päivän lounaan voi nauttia rantaravintolassa, mistä bongasin myös herkullisen Äitienpäivä menuun joka on tarjolla sunnuntaina kello 11 ja 13 , hintaa kattavalle buffalle vain 29e ja alle nelivuotiaat lapset vain 4e. Jos meillä ei olisi jo muita suunnitelmia niin varmasti houkuttaisi! Päivän lounas oli muistaakseni kympin luokkaa. Jäätelöä ja makeisia saa tietysti myös ja terassille paistaa lämpimästi aurinko! Eikä me eväistä uholimatta voitu vastustaa jätskitaukoa. 
Suosittelen!


Aurinkoista ja ennen kaikkea ihanaa kesän aloitusta kaikille lukijoille <3-Rea

4 kommenttia:

 1. Onpas ihanan näköistä! Uimassa ollaankin kesäisin oltu,mutta grillikatos jäänyt huomaamatta. Onko ihan yleisessä käytössä vai leirintäalueella? Pitääkö olla omat puut/hiilet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip ja kiitos ! Ihan yleisessä käytössä suoraan päätiellä ainakin näitä katoksia , omat hiilet mukaan :)


   Kaunista kesää teille !

   Poista
 2. Kiitos! Nopeasta vastauksesta ja vinkistä! Luulen että suuntaamme het7 huomenna siis tuonne �� kaunista kesää myös teille!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3